Sayfa 650/1000 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Vay anasını...Geçen Aralık ayında 280 TL, bu ayki bugün gelen de 293 TL...Doğalgaz faturası fena giriyor yav...
    Benim dot kadar eve 355 kaat girdi, sizin ikametgah Adana galiba!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Vay anasını...Geçen Aralık ayında 280 TL, bu ayki bugün gelen de 293 TL...Doğalgaz faturası fena giriyor yav...
    Bizim fatura da 200 küsürken son ay 335 falan gelmişti, bu ayki beklentim asgari 400 lira ama ben alıştım daha acımıyor, ben çocukken girdiğim tüp kuyruklarını, benzin istasyonlarında beklediğimiz günleri unutmadım, o zaman paramız yine yoktu ama onurumuz gururumuz vardı, şimdi ülke olarak onlar da kalmadı.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Çavuşoğlu, ufak tefek buldu, Lüksemburg Dış İşleri Bakanını TVlerin önünde ayak üstü fırçalıyor...
    Suriye ye girme işi de yattı, yana yana dış güç aranıyor. Yakınlarda kimse kalmadı, uzak doğuya açılmak lazım. Uygurlar falan diyerek Çin e atar yapsak ya bence tutar.

Atar tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bizim fatura da 200 küsürken son ay 335 falan gelmişti, bu ayki beklentim asgari 400 lira ama ben alıştım daha acımıyor, ben çocukken girdiğim tüp kuyruklarını, benzin istasyonlarında beklediğimiz günleri unutmadım, o zaman paramız yine yoktu ama onurumuz gururumuz vardı, şimdi ülke olarak onlar da kalmadı.
    Tef'in nersine vurduğunuz anlaşılmıyor. Derisine mi kasnağına mı?

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Suriye ye girme işi de yattı, yana yana dış güç aranıyor. Yakınlarda kimse kalmadı, uzak doğuya açılmak lazım. Uygurlar falan diyerek Çin e atar yapsak ya bence tutar.

Atar tavsiyesi değildir.
    Cin, Rusya, ABD ve Caponyada hala idam cezası var, bu ülkelere atar sökmez!

Bence atar yapmak icin, Yeni Zelanda ve Avusturalya uygundur!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Millet kuyruğa girer artık borcunu ödemek için.
    Millet kuyruğa ödemek için mi girer ödememek için mi?. Zira takibe düşenlere bu imkan sağlanıyor. Ödemesini yapabilecek olanlara aylık %2.7-%2.8 faiz ile devam....
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    yalnız trump’ın attığı tweetin zamanlaması manidar. Trade mi etti acaba.

Görüldüğü üzere nekadar kırılgan bir ekonomimiz var. Ve bu suriye olayı çok canımızı yakacak.

Sabaha kadar biraz gevşer.Sabah ki demeçler çok önemli.

Çavuşoğlu gene korkudan arar pompeoyu
    dejavu 2

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: POMPEO İLE YAKIN ZAMANDA TELEFONDA DEĞERLENDİRME YAPACAĞIM

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Tef'in nersine vurduğunuz anlaşılmıyor. Derisine mi kasnağına mı?
    Nasıl anlaşılmıyor, adam seçim meydanında çıkıp yağ kuyruklarını, Ecevit'i İnönü'yü eleştiriyor, o dönem insanlar kuyruğa mahkum olduysa bu vatan için değil miydi, ambargo vardı, Kıbrıs vardı, yani vatan uğruna bedel ödendi, şimdi, kimin için ne için bedel ödüyoruz, ülke şirket oldu birilerinin zimmetine geçti, birilerinin şirketleri ihya olsun diye borçlandırdılar sefalete mahkum ediyorlar, varsa yine vatan için ödenecek bir bedel ödeyelim.

Sayfa 650/1000 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •