Sayfa 255/360 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Burçelik te , yıl sonu bilanço beklentisi satın alınmaya çalışılıyor sanırım. Bu kağıdı , ara ara alır , başka bir hisse beni cezbedince hemen satıp çıkarım. Böylelikle bu hisseden hiç kar edemem. Bugün de kapanışa doğru 3,35 TL. den 4000 adet aldım . Bakalım bu sefer ne olacak. 3-5 gün içinde yükselmezse , satıp çıkarım.
    Hoş geldin uzun zamandır yoktun

2. Hoşbulduk , sayın mrbs kardeş , bu senette hiç şansım gülmedi.Bir umutla bugün yine , bir daldım , bakalım ne olacak.

3. Deutsche alışı takip edilmeli, devamı halinde ilginç olabilir..
    Bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Deutsche alışı takip edilmeli, devamı halinde ilginç olabilir..
    Bol kazançlar
    Bilgi için teşekkürler. Kaç adet almış Deutsche , yazabilir misin.

5.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Bilgi için teşekkürler. Kaç adet almış Deutsche , yazabilir misin.
    5676 lot deutsche, 4090 lot Merrilly. Tahtada son 1,5 senede deutsche işlemi ilk defa görüyorum.2018 başında 200 lot alım yapmıştı.
    Bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    5676 lot deutsche, 4090 lot Merrilly. Tahtada son 1,5 senede deutsche işlemi ilk defa görüyorum.2018 başında 200 lot alım yapmıştı.
    Bol kazançlar
    Teşekkürler.Yüklü bir alım değilmiş , ama gene de bir başlangıç olabilir , sonra da gerisi gelir , inşallah , diyelim. Hayırlısı..

7.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Teşekkürler.Yüklü bir alım değilmiş , ama gene de bir başlangıç olabilir , sonra da gerisi gelir , inşallah , diyelim. Hayırlısı..
    Yaklaşık burce nin %0,2 sine tekabul eder, yani işc de 3 milyon alım ile pozisyona eşdeğer.
    Bireysel hesap olmadığını tahmin ediyorum virman nereye gidecek takip etmek gerek. Genelde bu şekilde başlar yabancı pozisyonları...
    Önemli, takip edilmeli.
    Bol kazançlar

8. Son 20 gündür , hissede , ufak ufak bir yükseliş ve işlem hacminde bir yükseliş gözlemliyorum. Fazla bekletmeden, fiyatı ve işlem hacmi artarsa, benim gibi kısa vadeli düşünenlere ekmek yedirebilir gibi duruyor. Uzun vadeciler için ise , ekmek yemek çok daha olasılıklı görünüyor.

Sayfa 255/360 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •