Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4912 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    2010 yılının sonlarında 2011 yılı 3 aylık bilançoda gösterilmiş olan arsa satışında 27 liradan 69 tl ye gitmişti.Aradan geçen 8 sene ve yine bir arsa satışı bakalım 12 aylık bilançoda kar yazacak.
    ve 8 senedir herkes zararda dolar bazında söylemeye hiç dilim varmıyor garfiği,el insaf yani 98 yılı seviyesinde alıp bekleyenin parası pul olmuş,grafik dolar bazlıdır.
    dolar bazlı tepesi 45 dolar.

Hayal kurmayın. Ben bırakın 45 doları, bu hisse 6 dolar olsun hemen satarım. Benim ortalama maliyetim 6 dolar civarı. Cmbtn hostesinden bir cacık ve nane olmaz. Cment hissesi 30 TL olur ama Cmbtn hissesi 35 TL olmaz. İşlem hacmi bile 10.000 kötü geçmiyor. Cmbtn hissesinin Allah ..... versin. Yatırım tavsiyesi değildir......

2.  Alıntı Originally Posted by Senirkent Yazıyı Oku
    Hayal kurmayın. Ben bırakın 45 doları, bu hisse 6 dolar olsun hemen satarım. Benim ortalama maliyetim 6 dolar civarı. Cmbtn hostesinden bir cacık ve nane olmaz. Cment hissesi 30 TL olur ama Cmbtn hissesi 35 TL olmaz. İşlem hacmi bile 10.000 kötü geçmiyor. Cmbtn hissesinin Allah ..... versin. Yatırım tavsiyesi değildir......
    Cmbtn yine 28,6x seviyelerinde gel-gel yapıyor. seans sonu 28,xx seviyelerine doğru alçak düşüş yapabilir. Aman çok Dikkatli olun. Spek yine öpeceği adamları bekliyor sinsice. Cmbtn yatırımcılarının ALLAH yardımcısı olsun. Y.T.Değildir.

3. Merhaba Cmbtn yatırımcıları, dün ve bu gün elimdeki tüm Cmbtn hisselerini sattım. Minas hissesi aldım. Cmbtn da yüzde 10 civarında zarar ettim satınca. NİBAS hissedince de bu gün itinari ile yüzde 9 kar ettim. Kısacası Çöven denilen suluk ve ****** kağıttan çok az zararla bu gün itibari ile kurtuldum. Allah Çöven spekülatörlerin belasını versin. Geride kalan tüm Cmbtn yatırımcılarının ALLAH yardımcısı olsun.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Senirkent Yazıyı Oku
    Bir de Gardiyan hocam 6 dolar olsun hemen satarım demiş

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Bir de Gardiyan hocam 6 dolar olsun hemen satarım demiş

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın spk 79 zaten sinirlerimiz gergin küçük yatırımcının sahibi yok, ondan sonra dolar almayın diyorlar, tamamda biz hisse alıyoruz da ne oluyor 2005 yılında çimbeton 49 tl benim maliyetim ortalama 30 civarı yıl 2019 kağıt 29 bile değil kar bunun neresinde ALLAH Sabır versin hepimize herkese iyi geceler

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •