Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
haksızmıyım abı 2 3 kere oku bir yazıyı yaw sonra kızdımı kızdı dıyorlar.

10 yıl büyümeyi tercih edip 11. yıl temettü kralları listesinde yer alacak şirketi seçmiş olmak kötü mü yanlış mı yaw.

Ama tek taraflı yazılıyor yazılar de ki kardesım temettüyü yükske verenıde tercih edebilirsin. ama büyümesini iyi kontrol et ha önce büyüyecek sonra temettü verecek olanıda tercih eebilirsin.

Sankı bugunun temettü kralları doğdu dogalı temettü dağıtıyormuş gibi veya temettü dağgıtmayıp büyümeyi tercih eden istisnasıs tüm şirketler kötü şirketlermiş gibi gösteriliyor alenen söylenmese bile ima ediliyor.

Temettüyü yüksek veren ve büyüyen şirketleri seçin deyince sen ne anlarsın. ulan demekki az veren veya hiç vermeyenler kötü dersin demi ? böyle anlaşılıyor yazılar 3 gun sonra temettü ödemeyi kestim az da yatırım yapam yaw diyince bu temettü kralları AA kötü patron hırsız herif bu sene nıye kar dagıtmadın dıye tepkı veren sürüyle insan var.

Mesela arkadaşımız temettü krallarını lıstelemış üstelik her yıl dagıtmasına da dikkat etmiş. Ama bilmiyorkı belkıde bazı şirketler bir kaç sene büyümeye yatırım yapıp kalan seneler temettüsünü ödemiş bir kaç sene büyümüş bir kaç sene dağıtmış.

AMa o şirketler hiç listede yok her yıl ödenmişleri sıralamış Az ödeyip daha hızlı büyümüş ve belkide geleck senelerde en iyi temettüyü yaratacak hisseler var onlara niye haksızlık edılıyor.

10 yıl oncesının temettü krallarıyla şimdiki temettü kralları aynı hisseler mi sanki ? 10 yıl once mardın emınım hiç dilden düşşmeyen hiper temettü hissesi idi. O güce güvenip yatırım yapan acemiler 10 yıldır sürünüyor.

Temettü karşıtı fılan değilim yatırımcıların tek taraflı bakış açısı benı delı edıyor.

kimse kızmak azarlamak haddime değil benım derdım konuyla alakalı kısısel kımsenın canını acıtmak gıbı bır nıyetım yok.
Haklısın...büyüme odaklı gitmeli.....ama önce dürüst patron ....[emoji16][emoji16]...büyüme odaklı olmayan şirket temettü veriyorsa patronu besliyordur genelde....

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi