ben kışın almadığımdan fiyatına dikkat etmedim dün birileri patlıcan fiyatları uçmuş diyordu
ben kışın almadığımdan fiyatına dikkat etmedim dün birileri patlıcan fiyatları uçmuş diyordu
bir halt olacağı yok.
Soğuk havada az yumurtlar tavuklar üretim azalır öğreciler de tersine fazla tüketir
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
*tüik: Işsizlik oranı ekim döneminde %11,6 (önceki %11,4)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
işsizlik ekimde 11.6 olmuş aralıkta bakayım kaç çıkacak 12 üstü gelecek gibi
bir halt olacağı yok.
*tüik: Genç nüfusta işsizlik oranı ekim döneminde %22,3 (önceki %21,6)
*tüik: Işsiz sayısı ekim döneminde 3,788 milyon (önceki 3,749mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
MEVSİMDEN ARINDIRILMIŞ İŞSİZLİK EKİM DÖNEMİNDE %11,5 OLDU, ÖNCEKİ %11,3
bu akdar arındırabilmiş tuik![]()
bir halt olacağı yok.
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış inşaat sektörü ciro endeksi kasım'da aylık -%17,1 (önceki %4,9)
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış inşaat sektörü ciro endeksi kasım'da yıllık -%1,1 (önceki %23,5)
*tüik: Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı ekim döneminde %11,5 (önceki %11,3)
*tüik: Mevsim etkisinden arındırılmış tarım dışı işsizlik oranı ekim döneminde %13,5 (önceki %13,3)
*tüik: Mevsim etkisinden arındırılmış genç nüfusta işsizlik oranı ekim döneminde %21,2 (önceki %20,4)
genç işsizlik felakete gidiyor 21 in de üstüne atmış mezun olan okulu bırakan herkes işsiz kalıyor
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri