ben kýþýn almadýðýmdan fiyatýna dikkat etmedim dün birileri patlýcan fiyatlarý uçmuþ diyordu
ben kýþýn almadýðýmdan fiyatýna dikkat etmedim dün birileri patlýcan fiyatlarý uçmuþ diyordu
bir halt olacaðý yok.
Soðuk havada az yumurtlar tavuklar üretim azalýr öðreciler de tersine fazla tüketir
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
*tüik: Iþsizlik oraný ekim döneminde %11,6 (önceki %11,4)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
iþsizlik ekimde 11.6 olmuþ aralýkta bakayým kaç çýkacak 12 üstü gelecek gibi
bir halt olacaðý yok.
*tüik: Genç nüfusta iþsizlik oraný ekim döneminde %22,3 (önceki %21,6)
*tüik: Iþsiz sayýsý ekim döneminde 3,788 milyon (önceki 3,749mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
MEVSÝMDEN ARINDIRILMIÞ ÝÞSÝZLÝK EKÝM DÖNEMÝNDE %11,5 OLDU, ÖNCEKÝ %11,3
bu akdar arýndýrabilmiþ tuik![]()
bir halt olacaðý yok.
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arýndýrýlmýþ inþaat sektörü ciro endeksi kasým'da aylýk -%17,1 (önceki %4,9)
*tüik: Takvim etkisinden arýndýrýlmýþ inþaat sektörü ciro endeksi kasým'da yýllýk -%1,1 (önceki %23,5)
*tüik: Mevsim etkisinden arýndýrýlmýþ iþsizlik oraný ekim döneminde %11,5 (önceki %11,3)
*tüik: Mevsim etkisinden arýndýrýlmýþ tarým dýþý iþsizlik oraný ekim döneminde %13,5 (önceki %13,3)
*tüik: Mevsim etkisinden arýndýrýlmýþ genç nüfusta iþsizlik oraný ekim döneminde %21,2 (önceki %20,4)
genç iþsizlik felakete gidiyor 21 in de üstüne atmýþ mezun olan okulu býrakan herkes iþsiz kalýyor
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri