Sayfa 32/1527 İlkİlk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    İpek abla güzel gidiyor.Garan da Citi son 3 ayda 112.5 m lot toplamış.Adamlar bizim ky psikolojisini çok iyi biliyor.Demirler de suan is yok durumları kötü. Geçen ipman arkadaş Otokar tavsiyesi olmuştu. Otokar tekrar 3lu rakamlarda

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eyvallah başkan sağol keşke biraz para olsaydı otkar alsaydık şimdiki hedefi 140 tl miş kısa vadede

2. Garantiden ileride oluşmasını beklediğim.. OBO formasyonu nun B Sini yaptığını düşünüyorum...

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sayın loruhlano, gerçekten şu soruyu sormak isterdim, eğer bir daha görüşürseniz sorabilir misiniz?

eğer dedikleri gibi iyiyse neden satıyorlar, kendileri işlem yaparak, satmaktan daha çok para kazanamazlar mı? yoksa, bunları geliştiren firmaların borsada işlem yapması yasak mıdır?
    Bankalarda büyük işletme sahiplerine destek veren kobi ve büyük ticari müşteri temsilcileri var.. çiftliklere destek verwn tarım bankacılığı birimleri var.. bunlar krediler mevzuatlar dış ticaret,üretim geliştirme,devlet destekleri vs danışmanlık yaparlar patronlara.. hep merak etmişimdir patrona akıl verecek kadar zeka ve birikimi olan biri niye bankada patronlarin kazancina göre üç kuruşa mesai yapar?
    bankada mesai yaparlar.. aynı sey bankamizdaki borsa yatirim biriminde çalışanlar icin de geçerli [emoji1]
    Ondan ötürü.. öyle olması gerekiyor.. herkezin hayatta bir gorevi var [emoji6] o işide biri mutlaka yapmalı..

4. Kademeler bozuluyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Endeks direncini geçiyor, günlük kapanış önemli...!!!!!

6. İpekte 6.25 é yigdilar malı bakalım ne yapacak

Sayfa 32/1527 İlkİlk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •