Sayfa 80/1527 İlkİlk ... 30707879808182901301805801080 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. çok komik hareketler yapıyorsun spek amca yakışmıyor sana

2.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    hakikaten hisseler mahkeme sonucuna ilişkin hiç bir işaret vermiyor. demek ki; mahkeme sonucu ya da uzaması ihtimali hala ortada (belirsiz: %50-%50).

yine yerimde duramadım, ipeke'den tekrar kozaa'ya geçtim, tebdili mekanda ferahlık vardır.

bankalardan sanayiye sıra gelsin artık.
    Mahkeme ,Türk Hakim leri tarafından görülüyorsa ki öyledir(Fetö değilse) kararın %50 ,50 olma şansı bence % o dır. Sayın
    mühendis ankara .

Alıntı Originally Posted by Agacan Yazıyı Oku
    Mahkeme ,Türk Hakim leri tarafından görülüyorsa ki öyledir(Fetö değilse) kararın %50 ,50 olma şansı bence % o dır. Sayın
    mühendis ankara .
    hisselerin hareketleri hiçbir ipucu vermiyor o açıdan ifade etmiştim sayın agacan.

genelde hisseler hareketlenir, haber sonradan gelirdi. hisseler endekse paralel gidince haber de belli değil diye algıladım. tabii, son bir-iki aylık harekette beklenti satın alınıp bittiyse, çok erken bir beklenti bitmesi olmuş demektir kendi açımdan. köprünün altından daha çok sular akmasını bekliyordum.

hepimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum.

5. Ben akşama doğru koza nin 8 üstü ıpeginde 6 50 etrafı doalsacagini düşünüyorum YTD

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ya karar belli sirket devlete geçecek ai ceza alacak ...ancak uzamasi sinir bozucu olur sadece zaman kaybederiz bu ortamda kimse aksi bir karar veremez

M.K.A.

Önceki mahkemeler kısa sürede bitiyordu
    Bu sefer ki oldukça uzadı.
    Sanki karar çıkacak gibi

8. Ortaya Karışık

Salı takası oturmuş hali ile. Yabancı babasının hayrına mı aldı? Ne zaman satacak göreceğiz. Takaslar tek başına yeterli veri değildir.

Sent from my iPhone

Sayfa 80/1527 İlkİlk ... 30707879808182901301805801080 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •