Sayfa 126/1527 İlkİlk ... 26761161241251261271281361762266261126 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Bankalar ve krdmr eregli vestel asuzu vb buyuk firmalar bir senesir ac bekliyorken endeksin 98 binlere gelmesi bize yaramaz.. yaramadıda.. asıl konu ne olduda endeks uzun sure sonra 3 gunde buraya geldi.. sebep ney.. daha gidecekmi manipulasyon mu var? Ben kisada hic ümitli değilim ne kozaa dan ne de ekonomide.. onsallah siranin bize gelmesi uzun sürmez.. yeni dolaplar donuyor secimle alakalı..sanal dolaplar..
    Valla çok haklısın laz kardeşim. Bir köpek dolabı yapıyorlar gibi ya hayırlısı bakalım.Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Hocam kesin diye birşey olmuyor ama eğer oraya gelir diyorsan bir parça verip orada yerine koyarım. Çocukların masrafı çıkar biraz. Saygılar
    birsey kalmadı aksam 15 dakika kala sertleşiyor hcm bunlar

3. Bugün en düşükten kapamaya kararlı basın aşağı hacimsiz kademeleri de boşaltın. Bir gün gelecek sıraya gireceksiniz almak için .

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

selamlar ortaklar, bütün gün türlü nedenlerle takip edemedim, çok da olumlu bir gün olmamış kozalaklar açısından.

trade düşünenler için çok fırsat kaçıyor (yukardan sat-aşağıdan al) olabilir, ancak bekleyenler için daima ekmek yedirecektir, en azından yakın geçmiş böyle seyretti, endeks düşerken bile beklentiyle ciddi prim yaptı.

marta kadar takılacağımızı düşünürsek, sanki üçü arasında en fazla prim potansiyeli ipeke'de olabilecek gibi hissettiğimden tekrar kozaa'dan ipek'e geçtim (ayrıca iki günde ipeke daha fazla ucuzladı).

beklenti yükselişini önce birisi mi (örneğin; geçmiş hareketlerde olduğu gibi kozal) başlatacak, yoksa birlikte mi yükselecekler bilemiyorum.

moralinizi bozmayın, beklentilerin satın alınacağı günleri düşünün diyorum.

hepimize bol ve bereketli kazançlar.

5. Allah topunun belasini versin tahta gibi.sattim gitti cehenneme kadar yollari var amk !

M.K.A.

6. Arkadaşlar endeksi hangi hisseler yukarı götürüyor Allah aşkına yaa.

7.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar endeksi hangi hisseler yukarı götürüyor Allah aşkına yaa.
    Demirciler, Petkim, Tüpraş ve halkbank

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yükselen TOP 20 de hep kıytırık hisseler.

Sayfa 126/1527 İlkİlk ... 26761161241251261271281361762266261126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •