Sayfa 272/682 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Ya bu hitit nerde arkadaslar bi tas atti kuyuya gitti kuslu sitede halka aciklik orani dusuk hisselere pazar yapmayi birakip gelse ya buralara iki laf ederdik ,derin hisse 2 ay once esip gurluyordu kayboldu hayirsever arkadasimiz .

2.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Ya bu hitit nerde arkadaslar bi tas atti kuyuya gitti kuslu sitede halka aciklik orani dusuk hisselere pazar yapmayi birakip gelse ya buralara iki laf ederdik ,derin hisse 2 ay once esip gurluyordu kayboldu hayirsever arkadasimiz .
    sağ olsunlar yeteri kadar yazdılar bizi bilgilendirdiler , söylenecekler söylendi, artık gerisini zaman gösterecek.

3. BU HAFTA HİSSE OLMASI GEREKEN HAREKETLERİ YAPTI.BAZI ORTAKLAR TEDİRGİN GİBİ.HİSSE 4000 DOLARLARI GÖRDÜĞÜNDE SATMAYAN YATIRIMCILAR VAR ARAMIZDA.YİRMİ BİN ALTI SATACAKLARINI DA SANMIYORUM.ÇÜNKİ FİLMİN SONUNU BEKLİYORLAR.MALİYET KONUSU NA GELİNCE BENİM MALİYETİM YOK.ELİMDEKİ LOTLAR EKSİ 4500 TL CİVARINDA.YANİ FİYAT AŞAĞI İNMİŞ YUKARI ÇIKMIŞ PEK ÖNEMLİ DEĞİL.

KALKIŞ İÇİN GERİ SAYIMI BEKLİYORUM.

4. BOŞ DURMAYALIM...

5. 1 LOTA 4*4 ALMAYI HEDEFLİYORUM....

YTD...

6. SAYIN FUAT DEMİR KONYA NIN PLAKASINI YAZMADIN HALA TAHTAYA BEKLİYORUM...

7.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    1 LOTA 4*4 ALMAYI HEDEFLİYORUM....

YTD...
    Biraz abartili olmadi mi sence

8.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    BU HAFTA HİSSE OLMASI GEREKEN HAREKETLERİ YAPTI.BAZI ORTAKLAR TEDİRGİN GİBİ.HİSSE 4000 DOLARLARI GÖRDÜĞÜNDE SATMAYAN YATIRIMCILAR VAR ARAMIZDA.YİRMİ BİN ALTI SATACAKLARINI DA SANMIYORUM.ÇÜNKİ FİLMİN SONUNU BEKLİYORLAR.MALİYET KONUSU NA GELİNCE BENİM MALİYETİM YOK.ELİMDEKİ LOTLAR EKSİ 4500 TL CİVARINDA.YANİ FİYAT AŞAĞI İNMİŞ YUKARI ÇIKMIŞ PEK ÖNEMLİ DEĞİL.

KALKIŞ İÇİN GERİ SAYIMI BEKLİYORUM.
    bizler satmadık...satmayı düşünmedik....düşünmüyoruz....Çünkü filmin sonu çok heyecanlı.....Bizim aldığımız arsalara piyango vurdu.....Gökdelen yapma izni çıktı.......Hayırlısı .....

yatırım tavsiye değildir....

Sayfa 272/682 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •