Baştan sona kadar katiliyorum ancak bir noktayı atlamişsiniz; ogluna telefonda kisik sesle "paralari evden cikar" dedigini duydugu adami cb seçen sözde müslüman insanlar da oy kullanacak.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baştan sona kadar katiliyorum ancak bir noktayı atlamişsiniz; ogluna telefonda kisik sesle "paralari evden cikar" dedigini duydugu adami cb seçen sözde müslüman insanlar da oy kullanacak.
Bilal'i Yozgat için bile feda edeceğini düşünüyorum.
Her millet layığıyla..
yuksek miktarlara fark ediyor abi
mesela birinin 100 bin dolari olsa 1500 dolari bosta kalmis olsa yine 5% iyi bir faiz. yani cok bankalar direk faizlerin hesaplarsan yine bundan asagi oluyor.
az miktarlarda mesela 15 bin dolar yine de ben hesapladim bu 5% ve 1500 bosta kalirsa ayni 4.3% bir e bir oluyor.
p.s. yuksek miktarlarda ama fark cok. mesela 100 binde 5% ve 1500 bosta ayda sana 350 veriyor. 4.3% ile hesaplarsan 101500 dolar ayda 305 dolar oluyor
Ben onu bunu bilmem. Adanaliyim ve Adanayi Zeydan Karalar kazanacak.
Siz bakmayin tvlerfe dizilerde Adana yi Teksas gibi gosterdiklerine. Adana cok guzel, elit tabakanin yuksek oldugu sanata, sanatciya onem verilen bir yerdir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayni duygulari paylaşiyorum.
Milliyetcilik duygusu kabarmis 5 milyon kişi bizden farkli düşünüyor ki milliyetci hakaret partisine oy veriyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına hak kazanmış 53 bin 99 Suriyelinin 31 Mart seçimlerinde oy kullanabileceğini belirtti. Soylu ayrıca 64 bin 348 kişiye SMS ile çağrı yaptıklarını ifade etti.
Saygılarımla.
Yer İmleri