Sayfa 38/999 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kapali sarkuterisi cok pahalli ama kaliteli ona laf yok. Hele ta..oglunun bir tereyagi var siddetle onerilir. Bu tereyagiysa digerleri nedir...
    ezine koyun keçi peynirleri de güzel...geçen kampanya yaptı 34.90 a indirdi tüm ezineleri...birde money bonusda %20 vardı çok uygun oldu...hatta birde yılbaşı size özelde bir%10 daha var vermişler çoğu kişiye bana yok ...bende bana niye yok dedim müşteri hizmetlerine.....Kısacası Migros tüm kampanyaları takip ettiğinizde çok uygun fiyatlara düşüyor hem kaliteli güven duyuyorsunuz hem de ne sattığını bilmediğiniz seyyar satıcı fiyatından uygun
    Yazın Arsa... Kışın Borsa

2. Her yerde herşey ucuz olması gerekirken milleti cambaz yaptırdılar nerede ne ucuz diye...Paranoyak oldu millet

Şikayet edenler için 31 martta seçimler var...Hemen önünüzde...

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Kimin tereyağı daha iyi, kime kaymak lazım başlığına dönmüş yine. İhtiyarlar hava güzel, gidin gezin bari kemikleriniz d vitamini görsün

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Allah iyiliğini versin, emi, çok güldüm, çok.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

4. oranları düşürdükçe dolara girmeyi tercih ediyorum.
    seçimden sonra nolacak göreceğiz. sadece sabır.

5. Sadece suriyeli cocuklar değil hiç bir şey için kelam etmeyin...
    Sessizce oturun...
    Fikir belirtmek yasak!!!! çok kötü bi şey....

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sakın ha arkadaşlar siz siz olun suriyeli öz cocuklar için bir söz söylemeyin. söylediğiniz zaman bakın suç sayılıyor soruşturma açılıyor.

İçişlerBakan soylu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Soruşturmanın gerekçesi olarak Savaş.ın, Suriyeliler Hatay.ın bazı bölgelerinde aday olurlarsa başkanlığı kazanabilirler açıklaması gösterildi.

Belediye Başkanı Savaş ne demişti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, hükümetin Suriyeliler yönelik vatandaşlık hakkı tanımasını eleştirmişti.

Suriyelilere seçim hesabıyla vatandaşlık verildiğini savunan Savaş, Hatay'ın geleceği hesaba katılmıyor demişti.

Reyhanlı, Yayladağı, Altınözü ilçelerinde Suriyeli nüfusunun yoğunluğuna dikkat çeken Lütfü Savaş, Twitter hesabından, Reyhanlı, Yayladağı, Altınözü ilçelerimizde bir Suriyeli çıkıp ben başkan adayıyım dese şuan kazanabilecek durumda.

5 sene sonra Kırıkhan'ı kazanabilecek durumda olacak. 10 sene sonra Hatay'ı kazanabilecek durumda olabilecek mesajını paylaşmıştı.

Gülermisin ağlarmısın halimize.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    teb günlük marifetli 21,5 olmuş
    Ama 45gunlugune hosgeldin faizi yazıyor..daha da kotu yani

Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Ama 45gunlugune hosgeldin faizi yazıyor..daha da kotu yani
    niye yatırım fonlarını düşünmüyorsunuz...tabloda ve sayfamda her gün mevduata karşılık gelen oranı yazıyorum.%24 ün üstünde...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post3066397
    Yazın Arsa... Kışın Borsa

8.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    ezine koyun keçi peynirleri de güzel...geçen kampanya yaptı 34.90 a indirdi tüm ezineleri...birde money bonusda %20 vardı çok uygun oldu...hatta birde yılbaşı size özelde bir%10 daha var vermişler çoğu kişiye bana yok ...bende bana niye yok dedim müşteri hizmetlerine.....Kısacası Migros tüm kampanyaları takip ettiğinizde çok uygun fiyatlara düşüyor hem kaliteli güven duyuyorsunuz hem de ne sattığını bilmediğiniz seyyar satıcı fiyatından uygun
    Migrosun tahviline tek kuruş ayırmam ama diğer mağazalarla rekabette ve kalitede tek geçerim.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 38/999 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •