Originally Posted by 111222333 Arkadaşlar sayın dudu ceza mı aldı ? 4 gündür giriş yapmıyor ve profil fotoğrafı silinmiş, özel mesaj kısmı kapalı ? bir terslik var bence Vodafone muhabbetiyle ilgili olabilir. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
akbank 170K$ %3,9 temdit
Fibadan bir arkadasım 100 k altı usd için 5.5 oran almış ,fibacılara duyrulur Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by blade akbank 170K$ %3,9 temdit ykb temdit 3,50 iken Akbank gayet iyi vermiş
Originally Posted by mertkucukuncu Vodafone muhabbetiyle ilgili olabilir. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Değildir sanmıyorum .Adam tl illizyondur diye diye kendine illizyon yaptı yokoldu [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi şube?
Originally Posted by Omega0607 Fibadan bir arkadasım 100 k altı usd için 5.5 oran almış ,fibacılara duyrulur Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hangi şube?
Originally Posted by Kartal5 Hangi şube? Ankara ama hangi şubesi diye sormadım dostum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri