Sayfa 30/195 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

Yazın Arsa... Kışın Borsa

2.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    İş bankasından alınabiliyormuş

http://www.istanbulportfoy.com/sss/
    Tüm bankalarda var hocam alım konusunda sorun yok, getiri olarak 801'den daha iyi kağıt üzerinde.

3.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    anlamadım.......
    bunu niye günlük alıp satıyorsunuz ki.......
    Bundan atıyorum 15 gün önce paranızın tamamıyla aldınız...bugün sattınız...karlısınız tamam ....Fakat elinize geçen parayla bugün yeniden almaya kalksanız aynı adedi bile alamazsınız ki....nasıl 1 adet fazla alıyorsunuz...
    Yanlış Anlamışsınız
    Örnek 4 adet 227 liradan aldım ve kar +227 oldu ve sattım fonları tekrar alıyorum bu sefer 5 adet alabiliyorum yani bu sistemle boşta para kalmamış oluyor

4.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    anlamadım.......
    bunu niye günlük alıp satıyorsunuz ki.......
    Bundan atıyorum 15 gün önce paranızın tamamıyla aldınız...bugün sattınız...karlısınız tamam ....Fakat elinize geçen parayla bugün yeniden almaya kalksanız aynı adedi bile alamazsınız ki....nasıl 1 adet fazla alıyorsunuz...
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yanlış Anlamışsınız
    Örnek 4 adet 227 liradan aldım ve kar +227 oldu ve sattım fonları tekrar alıyorum bu sefer 5 adet alabiliyorum yani bu sistemle boşta para kalmamış oluyor
    Ben de anlamadım....

4 adet fonu 227 TL'den aldıysanız ve toplam 227 TL kar ettiyseniz fonun değeri 283,75 TL olmuş demektir. Hepsini satsanız da alacağınız fon miktarı gene 4 tane olur sonuçta. Başka bir şeyi mi anlatmak istediniz de ben yanlış anladım acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yanlış Anlamışsınız
    Bu hesabı ben de anlayamadım. Eldeki fonları satınca %10 stopaj kesilir ve sattığınız sayı kadar bile alamazsınız.

6.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Ben de anlamadım....

4 adet fonu 227 TL'den aldıysanız ve toplam 227 TL kar ettiyseniz fonun değeri 283,75 TL olmuş demektir. Hepsini satsanız da alacağınız fon miktarı gene 4 tane olur sonuçta. Başka bir şeyi mi anlatmak istediniz de ben yanlış anladım acaba?
    Bu hesaplama dogru, diğerinde arkadaş güzel hayal kurmuş

herkesi anladım.....Sn.NewsTR yi anlamadım......

hesabımda boşta para yoksa önceden aldıklarım için stopaj kesilince isterse 10 bin lira kar yazayım....sattığım adet kadar adet miktarda alamıyorum....Kafalar karışmasın...Bu böyle....

Karıyla alıyorum yazınca başka senaryolar kuramıyorum...Yoksa şöyle diyeceğim......

hesabımda 4 tane var ve elimde de 1 tanelik boşta para var....Boşta kalmasını istemiyorum...Bu fon minimum 4 tane alınıyor ya....elimdekilerden 3 tanesini satıp boştaki parayı katıp 4 tane olarak geri alıyorum.. 5 tane oluyor...

İlahi Sn.NewsTR......sınavlardaki sorular cevaplar gibi oldu....İlkokul yıllarıma döndüm...

Sayfa 30/195 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •