Rüçhan kullandırma bedelini göremedim 1 tl diyorsa yandık bende 50000 lot var 100000 liramı yatırmam gerek yani bi yanlışlık var bu işte bence
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan kullandırma bedelini göremedim 1 tl diyorsa yandık bende 50000 lot var 100000 liramı yatırmam gerek yani bi yanlışlık var bu işte bence
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende öyle hesaplamıştım. Battık gitti....
maliyet 3.00... 45000tl ederi şuan 22.500tl yani 22.500 tl zarar var... birde 30000tl para yatıracağız... yandı anam yandık...
önceki bedellide borçları kapattık. satri aga
ardından muharrem paraları p.ç etti... bize ne karı
oldu hisse 4.62 den buralara geldi...
şimdide agaoglumu temizleyecek...
Bankalar kredi verecekken birde %200 bedelli...
oy anam oyyyy...
spk nın buna izin vermemesi gerek...
göz göre göre neler yapıyorlar...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
2.70 maliyetli 5000 lotunuz varsa 10 bin tl yatırırsınız, çünkü yüzde 200 bedelli 1 tl nominal değer, elinizde 1.57 maliyetli 15 bin lot olur bu halde. (şu fiyatta bölünürse bölünmüş baz fiyatı 1.17 olur.)Böylelikle bedelliye katılmış olursunuz. Bu birinci seçenek.
Ekleyecek nakit paranız yoksa, elinizdeki lotun bi kısmını satıp bedelliye katılabilirsiniz, fakat bundan ne anlarlar ben de anlamam. Bu ikinci seçenek.
Bölünme onaylanınca tspore tspory ve rüçhan olur, size bedelli hakkınız kadar rüçhan hesabınıza yatırılır, bu rüçhanları satıp tspory aldığınızda yine bi zararınız olmaz. Bu üçüncü seçenek.
Bu 3 seçenekten birini yapmazsanız rüçhanlarınız bölünme sonrası silineceğinden, bölünme yüzünden zarar edersiniz.
Satış yaparlar da, rüçhan satmak bana hep daha mantıklı gelmiştir. Bir de o satışla düşerse, zaten 1.10 dip görmüştük sanırım, nominal 1 tl iken 1.10 dan kim bedelliye katılır onu da düşünmüştür heralde tspor yönetimi.
Kolay olacak mı? -Hayır
Buna değecek mi? -Kesinlikle evet
erdem06 çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.50 den bölünürse açılış 1.16 yapar gençler 0.75 olmaz
işin içinde iş var bence...
hani hisse 5 lere çıksaydı normal
karşılardım. 1.50 lerden bu iş olmazdı.
Bunlar kimsenin katılamayacağını ve yarından
itibaren satacaklarını bildikleri için
bedelli haberini açıkladılar. hisse düşdükçe
toplayacak sonra bedelli iptal
olacak. sonra yürü ya kulum.
Bunlar böyle de yaparlar. çiğ süt
emmiştir bunlar. kafamdaki
senaryadur... spk buna izin
veremez sanki... gazamız
mübarek olsun...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Yer İmleri