Sayfa 259/1527 İlkİlk ... 1592092492572582592602612693093597591259 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    hesapta büyük bir hata var sn pardus... üzgünüm ama öyle...

faliyetten 290 civarı kar dediniz.. benim beklentimde en fazla 250 k civarı..

faiz geliride 30k gelir bekliyorum en fazla... (hatanız burada...2.5 milyar parasının 800k sı dolar 1.600k sı nakit.. doların değer yitirdi unutmayın hesabı daha önce yaptım)

yatırm faliyetlerinden çok gelir yazıyordu dolar yükselmesinden buradan da gelir kaybı olacak...(yaklaşık 20-30 milyon tl)

kar en fazla 1.2 milyar geleceğini düşünüyorum.. beklentim ise 1.1 milyar civarıdır..
    Bilançoya tekrar baktım yazdığınız gibi nakitin 800 milyonu dolar da geri kalan 1.6 milyarı TL . bu nedenle finansal gelir dolar kaynaklı zarar nedeni ile son çeyrekte sıfıra yakın tabi dolar satılmadı ise...

Bu durumda benim kar beklentim 1.25 milyar TL civarında olur, ancak sonraki bilançolarda 500 milyon TL/çeyrek kar beklentim devam eder.

2. bilanço değil şuan bedelsiz yakalaya bilirmiyiz veya temettü yakalaya bilirmiyiz dönemi..

bilançoyu açıkladığı gün karı ne yapacaklarını gönderen şirketler listemde.. eggen ve dmsas var.. sığ lar ve eğer doğru harekete ciddi potansiyel doğururlar.. bilginize..

3. pegasus a baktımça kendime sövüyorum... inatla 1ç bilançoyu gör öyle gir dedim...

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Sn Loruhlano, bugun ybnc cikisi gozlemliyor musunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Yuvarlak ....983+583= 1566 ..???? Doğru mu hesaplıyoruz acaba ??
    ben 4ç. benlentisini 204 milyon tl olarak anladım..

984+204 =1186

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    GÜNÜN PASTASINI ATTIM. YANİ? GÜNÜN KANAL DİRENCİNDE ADAM SİLİP SÜPÜRMÜŞ COK NET ALIMLAR VAR (BLOK ALIM, PARÇALI SATIŞ+++++ YANİ?? DİRENÇTEN KİM MAL ALIR? TAHTA SAHİBİ)
    TAKASLARA BAKARSAN YABANCININ ÇOK NET İLGİSİ VAR.. BU ALIMLAR NE KANAL DİRENCİ NE DE 200 GÜNLÜK ORTALAMA DİNLER.. BU BİLGİLERDEN OLURDA TTKOM ALIRSAN KAZANIRSAN LOKANTA RESTAURANT KENARINDA BAKAN YAŞLI İNSAN,ÇOCUK GÖRÜRSEN LÜTFEN KARNINI DOYUR.

CUMA TAKASI

15 GÜNLÜK TAKAS..
    buyrunuz bakalım..............

7. Bak pasta boyle olacak. Yerli ÇOMARLAR bir tarafta yabancilar bir tarafta

8.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    bilanço değil şuan bedelsiz yakalaya bilirmiyiz veya temettü yakalaya bilirmiyiz dönemi..

bilançoyu açıkladığı gün karı ne yapacaklarını gönderen şirketler listemde.. eggen ve dmsas var.. sığ lar ve eğer doğru harekete ciddi potansiyel doğururlar.. bilginize..
    ek olarakta şunu yazayım bilançolar açıklandıktan sonrada gents ve egser bilançolardan 20 gün kadar sonra haber yollayan şirketler listemdeki hisseler..

bunlar altın hisselerdir.. bunların içinde pgsusta vardı ama çok erken ve hızlı gitti.. şimdi yürek yemiyor almaya..

Sayfa 259/1527 İlkİlk ... 1592092492572582592602612693093597591259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •