Sayfa 274/1527 İlkİlk ... 1742242642722732742752762843243747741274 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    grafik atmayacan burada
    Hocam sizin grafiklerinizi görürdüm bu gün ilk defa sizin isminizi görünce koşturarak geldim en azından bizim Grafiklere doğru yanlış yorumla düzeltirdik

hayırlı akşamlar ...

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    grafik atmayacan burda
    ne yapacan hadi krdmd alıyım size hadi ttkom alıyım size diyecen
    ) petkim almıştım ben ama sen dün grafiği attın ya 5.46 dan teyit almış falan süper. Takas mükemmel. Aklı olan evi satıp alır 5.83 ten boşaltır malı kısa vade ama arkadaşlar direkt tavsiye istiyorlar. O zaten cezalık bir şey. Yatırımı da başkasına göre yapma oluyor. Mesela kardemird de belliydi senin grafa göre hocam hayırlısı napalım ky olmaya devam [emoji3]

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    dötüm yemiyo açıkcası ortak bu aralarda çok zarar yazdım biraz heycandan uzak kalim dedim
    Valla zaten bu endekste borsaya girmek kahramanlık eller tetikte olmalı. Stoba kesin uymalı falan. Nakitte ise bence borsanın çöküşünü bekle.

Sent from my iPhone

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Valla zaten bu endekste borsaya girmek kahramanlık eller tetikte olmalı. Stoba kesin uymalı falan. Nakitte ise bence borsanın çöküşünü bekle.

Sent from my iPhone
    Çöküş derken Sn akadian?

6. Skym böyle aşkın ızdırabına endeks gitti anasının gözüne bunlar eksiye geçmek için can atiyorlar benden bu kadar kozal bnce bunların kralı kozaa ikinci ipek bespara etmez alsın benimkileri tepe tepe kullansın yazıklar olsun 6.03 maliyetli olan ipek leri 5.73 ten verdin cehennemin dibine kadar yolunuz var kozal 56 ya alış girdim gelirse gelir gelmezse amk

7. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Çöküş derken Sn akadian?
    Onu kestirmek güç aslında. Teknik falan kurtarmaz. İki haftada 87 den 101 e koştur koştur gitmesinin aşağıda kocaman gapler bırakmasının mantığını çözemiyorum. Banka satışı olabilir diyorum tahminen o da. Şahsen korkuyorum. Ben ciddi çekilmeler beklerim. Bilançolar sonrası olabilir. Yani siz sağlıklı buluyor musunuz? Böyle devam eder mi diyorsunuz?

Sent from my iPhone

Sayfa 274/1527 İlkİlk ... 1742242642722732742752762843243747741274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •