) petkim almýþtým ben ama sen dün grafiði attýn ya 5.46 dan teyit almýþ falan süper. Takas mükemmel. Aklý olan evi satýp alýr 5.83 ten boþaltýr malý kýsa vade ama arkadaþlar direkt tavsiye istiyorlar. O zaten cezalýk bir þey. Yatýrýmý da baþkasýna göre yapma oluyor. Mesela kardemird de belliydi senin grafa göre hocam
hayýrlýsý napalým ky olmaya devam [emoji3]
Sent from my iPhone
Skym böyle aþkýn ýzdýrabýna endeks gitti anasýnýn gözüne bunlar eksiye geçmek için can atiyorlar benden bu kadar kozal bnce bunlarýn kralý kozaa ikinci ipek bespara etmez alsýn benimkileri tepe tepe kullansýn yazýklar olsun 6.03 maliyetli olan ipek leri 5.73 ten verdin cehennemin dibine kadar yolunuz var kozal 56 ya alýþ girdim gelirse gelir gelmezse amk
Onu kestirmek güç aslýnda. Teknik falan kurtarmaz. Ýki haftada 87 den 101 e koþtur koþtur gitmesinin aþaðýda kocaman gapler býrakmasýnýn mantýðýný çözemiyorum. Banka satýþý olabilir diyorum tahminen o da. Þahsen korkuyorum. Ben ciddi çekilmeler beklerim. Bilançolar sonrasý olabilir. Yani siz saðlýklý buluyor musunuz? Böyle devam eder mi diyorsunuz?
Sent from my iPhone
Yer Ýmleri