Sayfa 202/1060 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    ya 2 onur 2 çok güldüm yaklaşımına hele huni var ya aklından çıkmıyor .sabır taşı olsa çatlar beklemekten a.b.o ları .. boşver diyorum kendime bazen biz zaten kaybetmişiz.onlar düşünsün diyorum haysiyetlerini..ve.tereddütüm ne biliyormusun yok parasına raks gibi işim hakkını satmazlar.
    Borsada kazanacağı parayı hiç bir yerde kazanamaz.

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    ya 2 onur 2 çok güldüm yaklaşımına hele huni var ya aklından çıkmıyor .sabır taşı olsa çatlar beklemekten a.b.o ları .. boşver diyorum kendime bazen biz zaten kaybetmişiz.onlar düşünsün diyorum haysiyetlerini..ve.tereddütüm ne biliyormusun yok parasına raks gibi işim hakkını satmazlar.
    Ya bunlardan herkes alacaklı herkese veriyorlarda bize niye vermiyorlar on senedir istiyoz illa kör topalmı.

3.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Borsada kazanacağı parayı hiç bir yerde kazanamaz.
    beklentim arsa ve borsadaki kazancı birde tosuncuk..

4.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Gözüm Kıbrıs İstanbul uçak seferinde[emoji6]
    En son aralık ikinci haftası gelmişdi onalt bu ay sonu dört gözle bekliyorum

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çbs boya borsaya dönerse pazarlama uzmanı yeni tosuncuğunu borsaya aldırmaya uğraşıyor olabilirmi pazar konusunda uzman olduğuna göre yükü çekecek olan o bu konuda düşüncen nedir?

5. Borsa mecbur dönecek yapılandırma dan sonra gelecek tek para noktası borsa bir kaç ay içinde operasyon tamamlaması gerekiyor

6. Yapılandırma için henüz nakit sorunu çözümlenmemiş, büyük şirket olduğundan pekde önemli olmadığı söyleniyor

7.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Borsa mecbur dönecek yapılandırma dan sonra gelecek tek para noktası borsa bir kaç ay içinde operasyon tamamlaması gerekiyor

Seninle aynı düşüncedeyim fakat bu
    Yeni pazarlama şirketi borsaya girermi yoksa çbs boyanın blançosundamı yer alacak bir duyum veya düşüncen varmı.biliyorsun bazı şirketler borsaya bağlı ortaklarınıda aldırabiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Seninle aynı düşüncedeyim fakat bu
    Yeni pazarlama şirketi borsaya girermi yoksa çbs boyanın blançosundamı yer alacak bir duyum veya düşüncen varmı.biliyorsun bazı şirketler borsaya bağlı ortaklarınıda aldırabiliyor.
    Borsaya eski kote olan firmalar prtas ve cbsbo olarak devam edecek.

Sayfa 202/1060 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •