-
Beka sorunu gibi bişey mi yani ?
-
Onumuzdeki donemin en buyuk sorunlarından biri ;
site aidatları .. boş duran dairelere odenen kira gibi aidatlarla ev sahiplerini sıkıştıracakları aşikar..
https://www.sikayetvar.com/makro-ins...dat-cok-yuksek
------------------
Makro İnşaat Park Mavera 2 Aidat Çok Yüksek!
Park Mavera 2 sitesinde düşük aidat vaadiyle satılan dairelerde 4+1 daire aidatı 564 TL'dir. Ayrıca site yönetimi gerekli durumlarda site sakinlerine yardımcı olmak için çaba sarfetmeyip yapıcı tutum sergilememektedirler. Bu konuda Makro İnşaat da çözüm sunmamaktadır.
----------------------
https://www.sikayetvar.com/makro-ins...k-aidat-sorunu
Makro İnşaat Park Mavera 1 Yüksek Aidat Sorunu!
Makro İnşaat Park Mavera 1 sitesinden daire teslim aldık satış esnasında kendi internet sitelerinde satış vaadinde kira öder gibi aidat yok yer almasına rağmen 2+1 daireler 482 TL 3+1 dairede 590 TL civar 4+1 daireler 650 TL civarı dükkanlar hiç sormayın güvenlik olmamasına rağmen 330 TL'den başlıyor. 2.000 TL üstlerine kadar çıkıyor. M Plus yönetime verilen site yönetimine şikayetlere rağmen yüksek aidatlardan vazgeçmiyorlar. Makro inşaat satış vaadinde kapalı çocuk oyun alanı olmasına rağmen M Plus yönetim bunu Makro inşaat tan talep edeceğine site aidatlarından toplanan bütçeden yapmaya çalışıyor. Her daireye kapalı otopark tesis edilecek denmesine rağmen 1,5 senedir otopark alanları gösterilmemekte.
-----------------------------
https://www.sikayetvar.com/makro-ins...kkan-aidatlari
Makro İnşaat Park Mavera 2'de Yüksek Dükkan Aidatları
Makro İnşaat'ın Park Mavera 2 Projesi'nden 28 m2 dükkan aldım. Hiçbir dükkanın dolmadığı, bomboş yerde dükkanları teslim ettiğinden dolayı 434 TL aidat talep ediyor. Hiçbir şeyde yapılmıyor. Market büyüklüğünde olan dükkanlar kim bilir ne kadar? Burayı alan insanlar borçlarını ödemeye çalışırken, bir de saçma rakamlarda aidatlar çıkarılıyor. Mavera 2 tanıtımında düşük aidat bedeli olacak yazıyor sitenizde. Lütfen biraz daha duyarlı olun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri