Sayfa 554/946 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 7563 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. 0.79 ortalama ile aldığım lotları bana adam gibi kâr etmeden sattıracak galiba

2. Haber olumsuz gelirse yanarız atayburak ben sattım geçtiğim kağottan yüzde 5 kazandım patron istemeden zor gider

3.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Haber olumsuz gelirse yanarız atayburak ben sattım geçtiğim kağottan yüzde 5 kazandım patron istemeden zor gider
    Ne haberi?

4. Otel satışından vazgeçtik haberi ne olacak))

5. Bu hafta bir şeyler olmalı. Patron senin de sabrın kalmadı.. Haydi karaktersizler.. YTD

6. Bizim şeref yoksunu ve adamları yine teknikle oynayarak al verdiriyorlar.Bugün endeks sallantıda bakalım bizim karakter yoksunları ne film çevirecekler.Al gülüm ver gülüme devam mı? Fırsat bu fırsat sal aşşağı mı ?Ytd.

7. Vaz geçtik demez dürüsttür patron kıymaz bize

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Otel satışından vazgeçtik haberi ne olacak))
    Çok prim yaptığı içün otel satışından vazgeçtik haberiyle çok düşer.. haber maber yokken de bu fiyatlardaydı arkadaşlar.. bu şekilde analiz olmaz.. vazgeçse ne olcak onu anlamadım.. otel boş mu duracak? İşletilmeyecek mi? 9 aylıktaki zararın yaklaşık 40 milyon tl si doların 6 lira üzerinden hesaplanması sonucu oluşan kur zararı.. gelirin düşük olmasının sebebiyse otel grubunun sadece %16 dolulukla öalışması.. 2019 da da %16 doluluk söz konusu olamaz herhalde.. kurların bu seviyelerde kaldığını varsayarsak ve doluluğun %80 lere çıkacağını varsayarsak herhalde böyle kötü gelir tablosuyla karşılaşmayız.. ister satsınlar ister satamasınlar otel, her anlamda iyi ynsıyacak karlılığa.. kurda acaip hareketler olursa ancak o zaman kötü gelir tablosu söz konusu olabilir.. temel analizi budur.. kimse kimseyi yanlış yönlendirmesin.. hisse fiyatının be olacağını ise bu y.. şak patronlardan vaşkası tahmin edemez.. yatırımcılar olarak herkes ilk önce şirketin faaliyet raporunu okusun, bilanço ve gelir tablosuna baksın.. kısa vadede malı götüreyimcilere ekmek yedirecek bir hisse değil gibi.. çünkü patronları ş.. sizin önde gideni.. şirket bilançosundan görüldüğü üzere kendi şirketlerine para aktarıyorlar ama Serefsiz P.çleri Koruma Kurulu göz yumuyor bunlara

Sayfa 554/946 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •