Sayfa 300/682 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Ne silindi syn balik anlamadim
    Size biraz takılmıştım. Yanlış anlaşılma olur, tatsızlık çıkar diye sildim.

2. Bugün çizgiyi 2890 a çekmiştim. Mısır patlağı gibi üstünde zıplayıp durdu.

sahi unutmuşum bu ay sonu 1500 olacaktı. iki yada üç gün sonra 1500 e alacağım kağıt için niye 2890 a alış girmişimki delimiyim neyim?

Ama adamlar işi biliyor daha önce 1 TL yaklaşıyorlardı. Bugün 60 kuruş yaklaşmışlar. En düşük 2890,60 dan işlem olmuş.

Yarın için 2890,10 TL ye alış girdim bakalım ne olacak. Madem 60 kuruşa ihtiyaç var, 50 kuruşta ben fazla yazayım.

3.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    dogru ama
    Ozsermayesi kadar borclanma istegi bence ilk defa oluyordur 47 mlyr tl borclanma istegin varsa belli ki ya buyuk bir yatirimin pesindesin yada .....
    Geçen sene de 20 milyar tl tahvil ihracı yapmamış mıydı. Bence buradan bize birşey gelmez.

4.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Geçen sene de 20 milyar tl tahvil ihracı yapmamış mıydı. Bence buradan bize birşey gelmez.
    Bu sermayeyle daha ne kadar borçlanabilir bilmiyorum.

İş bankasının yurtdışı borçlanma faizi ile devletin yurt dışı borçlanma faizi arasında fark varmı?

5.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Size biraz takılmıştım. Yanlış anlaşılma olur, tatsızlık çıkar diye sildim.
    Yok ya syn balik takilmalara acigim burda amacim dost edinmek ,birbirimize takilabiliriz tabi asagilayaci ve hakaret tarzinda bir seyler yazmadigimiz surece napalim hep hisse mjhabetti olacak degil ya takilalim birbirimize

6.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Bu sermayeyle daha ne kadar borçlanabilir bilmiyorum.

İş bankasının yurtdışı borçlanma faizi ile devletin yurt dışı borçlanma faizi arasında fark varmı?
    Diyelim ki var ben zannetmiyorum ki hazine gibi garanti bir kurum varken ozel bir kurumun daha dusuk faizle borclanacagini

7.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Diyelim ki var ben zannetmiyorum ki hazine gibi garanti bir kurum varken ozel bir kurumun daha dusuk faizle borclanacagini
    Dun mesala ne yaptim 100 senaryo 100 de haber calistim vardigim konu su bu devir her sekilde olucak ve maksimum 1 yil , gundem degistirmek degil mesele bunu ogrendim artik guc savasi ,bu devri yapmaz isen yarin chp cimar meydana naptin yaladin mi avucunu der, demekki o zaman eline diline beline sahip olucaksin lafi bosa degil.soyle bir durum var acikcasi isbank bir ortak secicekse eminim ki bu nostaljik olmayacaktir

8.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Bildiğim kadaıyla iş bankası % 7,5 la hiç borçlanmadı.
    Rakamları görebilirmiyiz her iki kurumun libor + % kaç ? Birbirlerine en yakın tarihler olsun ki anlamlı olsun.

( Özellikle kriz anlarında )

Sayfa 300/682 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •