Sayfa 380/1527 İlkİlk ... 2803303703783793803813823904304808801380 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Besat Yazıyı Oku
    dostum canını sıkma bu kağıt öyle kısa zamanda para kazandırmaz geçenlerde de yazdım. 2003 den beri taşırım her düşüş ve her yükselişini yaşadım. psikolojim bir ara bozuluyordu. 30000 zarar gördüm bu kâğıtta. ama şunu öğrendim denizin dediği gibi evladiyelik olarak bakınca para kazanabildim çok şükür. psikolojiye oynar bu kâğıtlar(spek). ha ben buna zarar derken bi arkadaş 2011 de 500000 zarar yazınca hatta kurtarınca anca kafa dank etti. hatta dış hekimiydi arkadaş. (burda ise slmlar) o yüzden kisacıysan zor kardeşim
    Ben de uzun süredir bu kağıtları bilirim ancak 15 sene bir kağıtta durup en az 10 kat kazanmamışsan bu kağıtlar hiç bir şey kazandırmamış demektir...

Ve bu kağıtların son 20 senedir yaptığı tek şey onda birine düşürüp on katına çıkarıp eski para ile birkaç katrilyonu spek tayfasının hesabına geçişinin sağlanmasıdır..

Bu kadar strese sıkıntıya ve zaman kaybına değen kağıtlar değiller kesinlikle özellikle de spek grubunun karaktersizliği göz önünde bulundurulduğunda... Ancak piyasa bu kağıtların öyle bir müptelası olmuş ki, spek de bu müptela gruba itinayla davranıyor...

2.  Alıntı Originally Posted by Besat Yazıyı Oku
    dostum canını sıkma bu kağıt öyle kısa zamanda para kazandırmaz geçenlerde de yazdım. 2003 den beri taşırım her düşüş ve her yükselişini yaşadım. psikolojim bir ara bozuluyordu. 30000 zarar gördüm bu kâğıtta. ama şunu öğrendim denizin dediği gibi evladiyelik olarak bakınca para kazanabildim çok şükür. psikolojiye oynar bu kâğıtlar(spek). ha ben buna zarar derken bi arkadaş 2011 de 500000 zarar yazınca hatta kurtarınca anca kafa dank etti. hatta dış hekimiydi arkadaş. (burda ise slmlar) o yüzden kisacıysan zor kardeşim
    Sağol hocam, kısacı değilim ben de 5 lere düştüğünde yakın dönemde 40 bin zararı gördüm sonra toparladı şükür de çok zamandır buna bağlıyız çektiğimiz strese değsin istiyoruz o da olmuyor maalesef. Bekleyelim bakalım.

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Son süreçte sürekli kafama takılan sorular...
    Sizce son bir aydır 97 milyon ile 102.5 milyon arasındaki yabancıda gözüken lotlar yabancı mı yoksa algıya oynayan yabancı hesaplardan işlem yapan bıyıklı mı? Yine son 10 günde garanti (son 10 gün) oyak yf de dahil mi bunlara? Niye 4 milyona kadar satıp sonra tekrar alan citi doce credit ve yf görünümlü hesaplar son 1 ayda 4 -5 kez bugün ki senaryoyu işleme koydu?? Niye eskiden her dönüşte 5 lerde soluğu alan hisse 7 altina israrla inmiyor artık?
    Ustalar basta deniz hoca derki hep..gerçek yabancı ve büyük fonlar bu tip basit işlemler ile uğraşmaz..Alır ve beklerler
    Yine aynı senaryo oldu..Cuma günü yabancı görünümlü alım ve dün yaşanan düşüş..... 97 milyon lot üstünde yapilan işlemlerin yabancı olduguna artık inanmıyorum.. eger gercekten yabancı ise bu 4-5 milyon lot ile yaptıkları bu ayak oyunları yabancinin kimyasinin tamamen değiştiğini kimbilir belki de yerli maşa traderlar kullanmaya başladıklarını ifade ediyordur..

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Ben de uzun süredir bu kağıtları bilirim ancak 15 sene bir kağıtta durup en az 10 kat kazanmamışsan bu kağıtlar hiç bir şey kazandırmamış demektir...
    Bu konuda ben de katiliyorum hatta ana bu ulkenin ana yatırım enstrümanları olan ev ve arsa fiyatlarının 15 sene öncesine göre kaç kat arttıgını analiz edersen borsada 10 kat kazandirmak bile az kalır maalesef..örneğin 2003 yılında 23.500 tl ye Maltepe de aldigim ve yeni satısa çıkardığım bir konutun şuanki satıs fiyatı 500 bin tl....bu da 21 katttan fazla yapmakta..arsa fiyatlari ise özellikle Şile ve Maltepe bölgesini iyi biliyorum.. kaça katladığını yazmayayım [emoji53]

5.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Bu konuda ben de katiliyorum hatta ana bu ulkenin ana yatırım enstrümanları olan ev ve arsa fiyatlarının 15 sene öncesine göre kaç kat arttıgını analiz edersen borsada 10 kat kazandirmak bile az kalır maalesef..örneğin 2003 yılında 23.500 tl ye Maltepe de aldigim ve yeni satısa çıkardığım bir konutun şuanki satıs fiyatı 500 bin tl....bu da 21 katttan fazla yapmakta..arsa fiyatlari ise özellikle Şile ve Maltepe bölgesini iyi biliyorum.. kaça katladığını yazmayayım [emoji53]
    hocam borsa zaten bir süredir zarar. Bu arada bu kozadaki oyunlar resmen mide bulandırdı. Bu kadar mide bulandırıcı oyunlar yabancıdan çıkmaz diyorum. Artık kağıdı takip bile etmek istemiyorum. Sadece akşam üstü bakayım diyorum ama merak işte. Bir de altının fiyatı yükselirken kağıdı satmamızı mı bekliyorlar anlamış değilim.

THYAO gibi çok yüksek hacimli bir hisse de bile tüm teknikçileri yanılttılar, viop ta milleti terste bırakıp stop-loss'lattılar...Güç çok büyük, istediği gibi yönlendiriyor..Çünkü ana sisteminde herşeyi görüyor, ölçüyor...biçiyor...karar veriyor...gerisi yalan....

8.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku

Ve bu kağıtların son 20 senedir yaptığı tek şey onda birine düşürüp on katına çıkarıp eski para ile birkaç katrilyonu spek tayfasının hesabına geçişinin sağlanmasıdır..

Bu kadar strese sıkıntıya ve zaman kaybına değen kağıtlar değiller kesinlikle özellikle de spek grubunun karaktersizliği göz önünde bulundurulduğunda... Ancak piyasa bu kağıtların öyle bir müptelası olmuş ki, spek de bu müptela gruba itinayla davranıyor...
    elhamdülillah çok şükür kazandık be hocam. bütün dip ve zirveleri gördüm

Sayfa 380/1527 İlkİlk ... 2803303703783793803813823904304808801380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •