mkk 'daki yeni işlem sırası ne zaman sermaye arttırımı yaptıktan sonra değil miydi.yoksa benmi yanlış hatırladım..ben şu anki banka faktoring piyasa kredi gibi yeni araştırman varmı.ben bunla ilgili sormuştum.
mkk 'daki yeni işlem sırası ne zaman sermaye arttırımı yaptıktan sonra değil miydi.yoksa benmi yanlış hatırladım..ben şu anki banka faktoring piyasa kredi gibi yeni araştırman varmı.ben bunla ilgili sormuştum.
Bence yatamaz kaçtane şirketi olduğunu bazen unutuyorda olabilir kredi işi çözülmüş olmalı çbsboya nin isim haklarını unutmamak lazım burdan ne kadar aldı ortaklık sermayesini artırdımı blançolar gelse bağlı ortakları iştirakleri çıkar ortayada benim merakım reklamlar bi görebilsek tvde ozaman rahatlıycam
ne diyim ben senin gibi düşünemiyorum.bu şirketler bence hepsi borç batağı içersinde çbs boya ve printaşta dahil..tek beklentim tosuncuk umarım ortaklıkları bitmez onalt ile .zaman gösterecek.a.b.o inan bunlara zerre kadar güvenim yok.tek beklentim tekrar beklenti yaratıp printaşı borsaya taşımak.beklentim sadece bu 2 onur 2 çok araştırdım.inan elle tutulur bir arsa birde onalt var.yoksa bu borç batağı bu kadar davalar hangi dediğin şirketi araştırsam tamamı ile bence batak..beklentim bitti hayır bitmedi borsaya dönecek ama bu dönüş kısa vadeli olur diye düşünüyorum.
Yer İmleri