Sayfa 208/1069 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8551 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. mkk 'daki yeni işlem sırası ne zaman sermaye arttırımı yaptıktan sonra değil miydi.yoksa benmi yanlış hatırladım..ben şu anki banka faktoring piyasa kredi gibi yeni araştırman varmı.ben bunla ilgili sormuştum.

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    bence patron yatıyordur.
    Bence yatamaz kaçtane şirketi olduğunu bazen unutuyorda olabilir kredi işi çözülmüş olmalı çbsboya nin isim haklarını unutmamak lazım burdan ne kadar aldı ortaklık sermayesini artırdımı blançolar gelse bağlı ortakları iştirakleri çıkar ortayada benim merakım reklamlar bi görebilsek tvde ozaman rahatlıycam

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    mkk 'daki yeni işlem sırası ne zaman sermaye arttırımı yaptıktan sonra değil miydi.yoksa benmi yanlış hatırladım..ben şu anki banka faktoring piyasa kredi gibi yeni araştırman varmı.ben bunla ilgili sormuştum.
    Kredi konusunda bilgim yok.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Mkk kuruluşunda yeni olarak işlem sırası açılı daha önceki yazımda bahsetmiş tim şirket kârpayı veya bedelsiz vermediği için yeni şirket kuruldu oto boya matbaa mürekkepleri rüçhanları olması gerekiyor.
    Yanlış cümle kurmuşum kâr payı vermedi yerine bedelsiz verdi kârı sermayesine ekledi yeni şirket kuruldu.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bence yatamaz kaçtane şirketi olduğunu bazen unutuyorda olabilir kredi işi çözülmüş olmalı çbsboya nin isim haklarını unutmamak lazım burdan ne kadar aldı ortaklık sermayesini artırdımı blançolar gelse bağlı ortakları iştirakleri çıkar ortayada benim merakım reklamlar bi görebilsek tvde ozaman rahatlıycam
    ne diyim ben senin gibi düşünemiyorum.bu şirketler bence hepsi borç batağı içersinde çbs boya ve printaşta dahil..tek beklentim tosuncuk umarım ortaklıkları bitmez onalt ile .zaman gösterecek.a.b.o inan bunlara zerre kadar güvenim yok.tek beklentim tekrar beklenti yaratıp printaşı borsaya taşımak.beklentim sadece bu 2 onur 2 çok araştırdım.inan elle tutulur bir arsa birde onalt var.yoksa bu borç batağı bu kadar davalar hangi dediğin şirketi araştırsam tamamı ile bence batak..beklentim bitti hayır bitmedi borsaya dönecek ama bu dönüş kısa vadeli olur diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Kredi konusunda bilgim yok.
    çok kötüler..

7.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Şimdi tek odak noktam para girişi

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    umarım bu beklentin olur tek şansımız.bence

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Yanlış cümle kurmuşum kâr payı vermedi yerine bedelsiz verdi kârı sermayesine ekledi yeni şirket kuruldu.
    hangi şirket kuruldu.2 onur 2 benmi atladım yanlış anlama sakın

Sayfa 208/1069 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •