Sayfa 307/682 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Merhaba,

İş bankası imtiyazlı grup hisselerinde olduğu gibi forumdada bu sayfalarda pek hareket yok.

Bu sessizliği bozmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere birşey sorayım.

Diyelimki bir cuma akşamı tüm iş bankası tahtaları işleme kapandı. Bir hafta sonra serbest fiyattan açılacak.

Elinizde iş bankası B tertibi hissesi kaldı.

Size bir telefon geldi elinizdeki iş Bankası B tertibi hissenizi satarmısınız? Satarsanız kaça satarsınız dediler.

Elinizdeki hisse senedine kaç para istersiniz?

Bu fiyatı almak için karşı tarafa ne söylesiniz? Nasıl ikna etmeye çalışırsınız?

Canım öyle istiyor, rüyamda ak sakallı dede söyledi gibi şeyler haricinde görüşleriniz nelerdir paylaşırmısınız?
    Bakın 22 mayıs 2018 de bu yazıyı yazmışım. O tarhlerde demir113 nikli arkadaşımız burası müebbetler koğuşudur demiş.

Yani bizim cezamız büyük, üç beş gün yatıp çıkmayacağımızı biliyoruz.

Ben bu hissede fiyattan çok tahtanın işlem sırasına kapatılmasını bekliyorum.

Tabii ki bu anda elimde çok sayıda hisse olmasını
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Çok az farkla zaten aynı şeyleri düşünüyoruz.

Kabaca benzetme yaparsak;

potansiyel var ( büyük ikramiye )

Sadece çekilş ne zaman bununla ilgili net birşey yok.Bununla da hemfikiriz sanıyorum.

Bizlerin çoğu bu büyük ikramiye için bu bileti aldı. Zaten büyük ikramiye çıkmış bileti çekilişten sonra kaça alacaksınız?

Banka yönetimi potada olduğunu belli ettiği zaman zaten bu hisseyi ben alamayacağım. Siz yeteri kadar hisse alabilirmisiniz bilemem.

Hisseyi uzun zamandır elimizde tutma sebebi de bu.
    Sayın balık
    Süper bir tespit olmuş, bu kadar güzel başka bir şekilde anlatılamazdı.
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Bakın 22 mayıs 2018 de bu yazıyı yazmışım. O tarhlerde demir113 nikli arkadaşımız burası müebbetler koğuşudur demiş.

Yani bizim cezamız büyük, üç beş gün yatıp çıkmayacağımızı biliyoruz.

Ben bu hissede fiyattan çok tahtanın işlem sırasına kapatılmasını bekliyorum.

Tabii ki bu anda elimde çok sayıda hisse olmasını
    Tahtanın kapatılması için ne gibi şartlar olması lazım az bilgi verir misiniz?
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. NASIL TAVAN

5.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku

NASIL TAVAN
    Helal sana dediğini yaptın ben göremedim ama resimden anlaşılıyor
    Demek ki 10 lota tavan oluyor
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by fuat demir Yazıyı Oku
    helal sana dediğini yaptın ben göremedim ama resimden anlaşılıyor
    demek ki 10 lota tavan oluyor
    taban da yapmak zor değil tahtayı.
    Onun için sabırla beklemek lazım...

7. Yapmayın tavan falan ne oluyor daha 2500 lerden alım yapacaz. Burdan biri verdiyse silsin emri lütfen

8. Numaraymış yapılan...Tavan olması için herhangi bir sebep yok zaten... Öğleden sonra 2500 gelse ne güzel olur

Sayfa 307/682 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •