Sayfa 55/193 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 1539 madde; 433 - 440 arası.

Konu: AVGYO - Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by koreli0627 Yazıyı Oku
    sayın batık arkadaş dün gap haberde metro 4 mil aldığını yazmıştı panoda 8 milyon gözüküyor bu gün adına 4.mil.virma yapılmış olabilirmi (4.209.645.00 )avgyo alış yapmış. Açıklaması geldi dünki gap hab.
    koreli kardeşim ,benim veri sistemimdeki genel takas 2 gün öncesini gösterir,ne hikmetse...dün yayınladıysa,yarın akşam ,net şekide görürüz......dün galibin şirketlerinden biri tavan yapmıştı...ben de merak edip bakmıştım....eğer o hisse,buysa doğru kardeşim...çünkü gördüm...kılçıksız sadece metro almış...yanındakilerin esamesi bile yoktu..yani 5-10 bin lot gibi...hatta çoook şaşırdım...ama satanlarda kensisinden tabii.şeker falan ....eğer görüntüsünü aldıysam atarım...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    koreli kardeşim ,benim veri sistemimdeki genel takas 2 gün öncesini gösterir,ne hikmetse...dün yayınladıysa,yarın akşam ,net şekide görürüz......dün galibin şirketlerinden biri tavan yapmıştı...ben de merak edip bakmıştım....eğer o hisse,buysa doğru kardeşim...çünkü gördüm...kılçıksız sadece metro almış...yanındakilerin esamesi bile yoktu..yani 5-10 bin lot gibi...hatta çoook şaşırdım...ama satanlarda kensisinden tabii.şeker falan ....eğer görüntüsünü aldıysam atarım...
    dün özgyo al sat yaptım baktım düşeçek gibi degil gidiyor bende başka hisselere bakarken bu gözüme çerptı 0.88-.0.90 arası gel git yapıyor cesaret edemedim sonra 2 yıl önceki işlemlerini hatırladım almak için niyetlendim 1.00 tl oldu bende 0.99 yazdım geldi arkasından hemen tavan yaptı sn lik
    i

3. metronun gürcü firması alıyor atlası ve bunu bu gün atlasın tamamını satmış haberlerde kaşe adres gürçistan metro avrasya ....filan
    metro takaslarda ikisini bir mi gösteriyor. o ayrımı.iki günde iyi hisse topladı. bu gün 1.14 kadar çıktı ve geri geldi.

4.  Alıntı Originally Posted by koreli0627 Yazıyı Oku
    dün özgyo al sat yaptım baktım düşeçek gibi degil gidiyor bende başka hisselere bakarken bu gözüme çerptı 0.88-.0.90 arası gel git yapıyor cesaret edemedim sonra 2 yıl önceki işlemlerini hatırladım almak için niyetlendim 1.00 tl oldu bende 0.99 yazdım geldi arkasından hemen tavan yaptı sn lik
    i
    80e kadar düşerse 3bin zararı göze alıp girdik ilk gün 500 tl girdi hayırlısı bakalım ben az aldım bilerek bi kumar oynadık

5.  Alıntı Originally Posted by koreli0627 Yazıyı Oku
    bu hissede .0.80 fiyatlarda al sat yaptım birinde 1.02 fiyattan sonra birinde de 1.05 den sonra al sat yapmadım her ikisinde de 6.7 fiyatlara gitti arkasından seyrettim bu sefer cesaret edemedim baktım gidiyor . 0.88 den almadık da 0.99 aldık toplama ve satma potansiyeli çok yüksek bir hisse tabi galip için. 2 defa şahit oldum.
    atlas ve avgyo da ki al sat işlemlerini metro avrasya adındaki gürcistan şirketi yapıyor.
    üçünçü al sat hakkımıda kullandım bu defa 1.10 üstüne atarsa hemen atlıyacagım giderse gider gitmese gitmez 2 defa düştügüm hataya bir daha düşmüyecegim 1 ve altıda planımın içinde.

6. atlastan satım avgyo almı diye dün haber vardı bu gün ayten öztürk elindeki hisseyi 0/0.15 çıkarmış ikisini birden taşıyamazlar gibi birine yükselteçekler birini de joker olarak kullanaçaklar tahminim bu yönde hangisini ateşliyeçekler bekle gör politikasına devam........

7. Bir onbinde ben alyım şundan bakalım 1.32 yapacak mısır ��

Kcıb7b7b7h

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 55/193 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •