Sayfa 843/1000 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Hiç canınızı sıkmayın 2 güne kalmaz unutulur bu toplantı kendi gündemimize döneriz...
    Reis destek atmıyor dolara...
    Kanal İstanbul a ilk kazmayı vurmuyor bir türlü...
    Vursa o gün dolar 6 larda

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    FED bıçağı kınından çıkartıp yerel merkez bankalarının eline tutuşturdu. Son öldürücü hamleyi bıçağı elinde tutan yerel merkez bankaları yapmak zorunda. İşte burada bir sorun var. Zira ben eline tutuşturulan bu bıçağı tcmb'nin kullanıp kullanmayacağından emin değilim..
    Çetinkaya Powell’in yerine kürsüye çıksaydı ancak bu kadar iyi konuşabilirdi . Powell hediyeyi verdi bakalım TCMB bu hediyeyi iyi kullanabilecek mi ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    FED bıçağı kınından çıkartıp yerel merkez bankalarının eline tutuşturdu. Son öldürücü hamleyi bıçağı elinde tutan yerel merkez bankaları yapmak zorunda. İşte burada bir sorun var. Zira ben eline tutuşturulan bu bıçağı tcmb'nin kullanıp kullanmayacağından emin değilim. Politikacıların baskısı neticesinde erken ve zamansız bir faiz indirimi ile FED'e rağmen döngüyü başa sarmak an meselesi olur. Nisan kritik ay. Nisan'a kadar dayanabilirse (Nisan toplantısını da pas geçerse) kendine biraz daha oyun alanı açabilir.
    Üstadım 1 martta 0,98 konut kredisi müjdesi bekliyorum. Böyle bi hamleyi sadece 1 aylığına yapsa, bozulma cok büyük olur mu ?

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Soyledik dostum defalarca
    Fed cok kez yapti bunu yine yapacak dedim
    Sn.Vicente 2014 yılından beri (bERNANKE) ilk kez bu denli yumuşak oldular.. Yumuşak olabilirler ama bu kadar olma sebebi TRUMP bence.. Normal şartlar altında değiller...

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Üstadım 1 martta 0,98 konut kredisi müjdesi bekliyorum. Böyle bi hamleyi sadece 1 aylığına yapsa, bozulma cok büyük olur mu ?
    0,98 çokkkk
    0,58 den dağıtsın kredileri devlet
    Kanal İstanbul u yapsın..
    Har vurup harman savursun bütçeden....
    İşte o zaman dolar da 14 hedefi koyarım kendime...
    Sende mevduatda 3 krş için aylarca beklemeye devam et dostum

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun, en azından oradan zarar etmemiştik..

Ama FED in bu denli yumuşak olabileceği aklımın ucuna gelmedi.. Hesapta olmayan bir iş bu.. Normalede faiz artışı ve bilanço küçülte 15 milyar USD devamında her ay 50 milyar USD ile 800 milyar USD toplamda global piyasalardan para çekecekti...

Ne oldu tüm bunlar şimdi...

Canımı çok sıktılar... Neyse sağlık olsun...

Sn.Human aynı fikirdeyim.. Benim bacanak Ziraat Bankasında müfettiştir.. 4,50 den VAKBN dan çıkma nedenimdir... Bana bırak vadeyi faizi filan banka hissesinden ana paranı kurtardın ise derhal çık demişti...

Hatta kendisi, piyasalarda bir tür PAPAZ KAÇTI oynandığını ama PAPAZ ın eninde sonunda ya Bankanın, ya hükümetin, ya da vatandaşın elinde kalacağını söyledi...

Borcu borç ile kapatıldığı ama müşteri temize çıkarılıp yeniden bankalarca borçlandırıldığını ve sanal bir büyüme yaratıldığını ekledi..

Özellikle bu KK mağdurlarına verilen krediler... Adamın kredi kartı borcu 30,000 TL bizden 60 ay ödemeli 45,000 TL ye kredi alıyor. Biz borcu olan kk nı kapatıyoruz ama adam şb den çıkınca aynı banka ona tekrar kart veriyor dedi...

Aslında sizin dediğiniz gibi.. Borcu borç ile kapatıp vade kazanıyoruz. 30,000 TL ödeyemeyen bir mudi 45,000 TL yi nasıl öder?
    aynen sn.selka ....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çetinkaya Powell’in yerine kürsüye çıksaydı ancak bu kadar iyi konuşabilirdi . Powell hediyeyi verdi bakalım TCMB bu hediyeyi iyi kullanabilecek mi ?
    İronik olan durum şu ki tcmb başarılı olmak için bu hediyeyi görmezden gelmeli. Eğer bu hediyeye güvenip kendi hesabından şaşar ve rehavete kapılırsa bu hediyenin içinden tam bir truva atı çıkabilir. O nedenle 25 Nisan tarihini çok kritik buluyorum. Yaparsa hatayı 25 Nisan'da yapacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    aynen sn.selka ....
    USD için iç ses yeni bişeyler diyor mu ?

Sayfa 843/1000 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •