Sayfa 166/999 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Zam var zam var...AVRASYA 23.30 dan 32.10 TL ye çıktı !!! % kaç yapıyor ?
    Ruz-i Mahşer Beratı olanlara geçiş bedava olacakmış!... çıkışta da gülsuyu ve mevlana şekeri ikram edilecekmiş!...

2. Bu arada otomotiv sektorunde calisan bir beyaz yakali olarak %10 zam aldik.Bu maasimizin en az %10 erimesi demek.Marttan sonra gelecek zamlarda daha buna dahil degil hesap edin.Özel okullar ise en az %16 zam yaptiki benim en buyuk gider kalemim bu.Hayatımın hiç bir döneminde ekonomik olarak bu kadar zorlanmamistim.Borsa uçmuş,faiz düşmüş,dolar çakılmış ama kimse araba veya ev almiyor artık.Kanımca sadece ihracaat yapabilen firmalar biraz rahattır ama vatandaş olarak biz kemeri 2-3 düğme daha sıktık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    bence para değil...ataköyde yeni yapılan projelerde ev fiyatları 5 trilyon üstü...30 tl para deil onlar için...

avrasya tüneli projesi zaten zenginlere yönelik proje...halk metrobüse binicek..
    Ben zengin değilim ama ayda 1 kere yaşlı/yalnız babama gidip-gelirken kullanıyorum...Başkalarının hatasını ben çekmek istemiyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    bence para değil...ataköyde yeni yapılan projelerde ev fiyatları 5 trilyon üstü...30 tl para deil onlar için...

avrasya tüneli projesi zaten zenginlere yönelik proje...halk metrobüse binicek..
    Yawww senin içinde de tertemiz bir muhalif ruh varmış...
    Sevindim...
    Neden kendini bize farklı tanıttın/gösterdin...?
    Halbuki sende bizdenmişin...
    Hoşgeldin aramıza kardeşim....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Yawww senin içinde de tertemiz bir muhalif ruh varmış...
    Sevindim...
    Neden kendini bize farklı tanıttın/gösterdin...?
    Halbuki sende bizdenmişin...
    Hoşgeldin aramıza kardeşim....

saygılar/başarılar
    Ben pes ettim artık...Halk derin uykudan uyanmıyor ki...Pek ümidim yok...Inş yanılırım...

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ben zengin değilim ama ayda 1 kere yaşlı/yalnız babama gidip-gelirken kullanıyorum...Başkalarının hatasını ben çekmek istemiyorum...
    Patlıcan ve sivri biber fiyatı bile 20-30 TL...Yeni fiyatlar bunlar... Alışmak lazım...

7. Son dakika… Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam.

otomobiller gidiş geliş 33.20 TL ödüyordu. Şimdi tek yön için otomobillerden 32.10 TL alınacak. Gidiş geliş 62.20 TL oldu.

Nasıl eğleniyormuyuz. ben nasılsa her zaman 50 tl yakıt alıyorum diyenlere gelsin.

Enflasyon düşüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Bu arada otomotiv sektorunde calisan bir beyaz yakali olarak %10 zam aldik kimse araba veya ev almiyor artık.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sizden özel birşey rica edebilirmiyim?
    Madem sektördensiniz aylık oto satışlarına dair beklenti ve görüşlerinizi DOAS başlığında paylaşbilirmisiniz?
    Çok faydası olur ordaki arkadaşlara

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 166/999 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •