Sayfa 167/999 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Viop teminatta kesintilerin toplamı yaklaşık 16%
    Bende dün için getiri 21,91% mevduat karşılığı.

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Son dakika… Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam.

otomobiller gidiş geliş 33.20 TL ödüyordu. Şimdi tek yön için otomobillerden 32.10 TL alınacak. Gidiş geliş 62.20 TL oldu.

Nasıl eğleniyormuyuz. ben nasılsa her zaman 50 tl yakıt alıyorum diyenlere gelsin.

Enflasyon düşüyor.
    23.30 TL idi tek yön araba için...

3.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Bu arada otomotiv sektorunde calisan bir beyaz yakali olarak %10 zam aldik.Bu maasimizin en az %10 erimesi demek.Marttan sonra gelecek zamlarda daha buna dahil degil hesap edin.Özel okullar ise en az %16 zam yaptiki benim en buyuk gider kalemim bu.Hayatımın hiç bir döneminde ekonomik olarak bu kadar zorlanmamistim.Borsa uçmuş,faiz düşmüş,dolar çakılmış ama kimse araba veya ev almiyor artık.Kanımca sadece ihracaat yapabilen firmalar biraz rahattır ama vatandaş olarak biz kemeri 2-3 düğme daha sıktık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Otomotiv sektöründe çalışan bir olarak sektör büyürken firmalarda boş olan her sandalyeye çeşitli unvanlar üretilerek hiç bir iş yapmayan beyaz yakalar oturtuldu.2018 yılına kadar işe yaramayan beyaz yakaları görmeyen yönetimin gözleri birden açıldı.Bütçeler kısıldı hatta işi bırakıp gitmeleri için teşvikler verilmeye başlandı.Sözüm size değil ama devlet kadrolarında olan liyakat sorunu malesef özel sektördede mevcut.Makine mühendisi 10 yıllık tecrübesi olan adamları mavi yaka işçiler parmağında oynatıyor.Mavi yaka zam oranı 2019 yılı için %35 olacak en az benim tahminim.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Ampulcude degilim arka bahcecide degilim, sadece arka bahceci dediginiz adamla ilgili bilmediginiz cok onemli seyler biliyorum ve diyorumki o birsey yapiyorsa bir bildigi vardir, kendini satar gene vatanini satmaz, bu yuzden izleyin gorun diyorum, zaten baska bisey yapma sansiniz yok.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi durumu vardır. elbet bu 360 derecelik dönüşün sebebide ortaya çıkacak. işte o zaman vatan bekasımı kendi bekasımı öğrenecek bu halk. yeterki devran dönsün.

5.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Bu arada otomotiv sektorunde calisan bir beyaz yakali olarak %10 zam aldik.Bu maasimizin en az %10 erimesi demek.Marttan sonra gelecek zamlarda daha buna dahil degil hesap edin.Özel okullar ise en az %16 zam yaptiki benim en buyuk gider kalemim bu.Hayatımın hiç bir döneminde ekonomik olarak bu kadar zorlanmamistim.Borsa uçmuş,faiz düşmüş,dolar çakılmış ama kimse araba veya ev almiyor artık.Kanımca sadece ihracaat yapabilen firmalar biraz rahattır ama vatandaş olarak biz kemeri 2-3 düğme daha sıktık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yeni Dünya düzenine hoşgeldiniz kısaca Biz buna küreselleşme diyoruz..

6.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Otomotiv sektöründe çalışan bir olarak sektör büyürken firmalarda boş olan her sandalyeye çeşitli unvanlar üretilerek hiç bir iş yapmayan beyaz yakalar oturtuldu.2018 yılına kadar işe yaramayan beyaz yakaları görmeyen yönetimin gözleri birden açıldı.Bütçeler kısıldı hatta işi bırakıp gitmeleri için teşvikler verilmeye başlandı.Sözüm size değil ama devlet kadrolarında olan liyakat sorunu malesef özel sektördede mevcut.Makine mühendisi 10 yıllık tecrübesi olan adamları mavi yaka işçiler parmağında oynatıyor.Mavi yaka zam oranı 2019 yılı için %35 olacak en az benim tahminim.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunlar doğal...Mühendislere ihtiyac yok ki zaten...200 yıllık tecrübesiyle alman, japon mühendis herşeyi hallediyor. Operasyonel işleri biz yapıcaz...win win...Türkiye beyni calışan biri doktor, pilot vb olarak o beyni kullanabilir..Gercek mühendislik yapmak istiyorsa batıya gitmeli..

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Yeni Dünya düzenine hoşgeldiniz kısaca Biz buna küreselleşme diyoruz..
    Memuriyetin yok olması diyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sizden özel birşey rica edebilirmiyim?
    Madem sektördensiniz aylık oto satışlarına dair beklenti ve görüşlerinizi DOAS başlığında paylaşbilirmisiniz?
    Çok faydası olur ordaki arkadaşlara

saygılar/başarılar
    Reis önümüzdeki yıllar ihracat bizi kurtarıcak...Alman'a ihracat yapmak istiyorsan, almanın arabasını alman lazım..Yoksa senin malını almaz..O yüzden doas hertürlü alınır...Golf alıcaz, tekstil satıcaz..

Sayfa 167/999 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •