Sayfa 317/682 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. 0,80 kuruşluk nibaş 8,00 tl oluyor normal geliyor.işbtr 1200 den 4000 oluyor çok yükselmiş.mantık bunun neresinde.biri iş bankasının iştiraki olamaz değerde biri 95 iştirak sahibi bankanın kurucu hissesi.değerlendirmeye bu pencereden bakalım.

Y.t.d

2.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Nasil yani kurucu olucaksin ve kurulus sermayesi farkli mi olucak 1 =1 degilmi demek mi oluyor bu
    Rahmet yağmur demekken rahmetlik yağmurluk demek değil, öyle düşünün.

3.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Kuruluş sermayesi başka kurucu hisse başka şey, kavram karmaşası olmuş sanırım. Kurucu hisse dediğimiz şey sadece kardan pay alır, sözleşme niteliğindedir, sermayede temsil edilmez.
    Ben su sekilde anliyorum bunu ,bugun ki borsa fiyati uzerinden degerlerme yapma yapacak isen bu hisse 4500 lira iken yapsan nasil bir sonuca varirdin 1 mlyon ile kurulmussun ve kurucu paylarin 2.558 adet su an bunu saglamiyorsun kurucu paylar deger kaybina ugramis ise guncelleme yapmak gerekli

4.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    ben su sekilde anliyorum bunu ,bugun ki borsa fiyati uzerinden degerlerme yapma yapacak isen bu hisse 4500 lira iken yapsan nasil bir sonuca varirdin 1 mlyon ile kurulmussun ve kurucu paylarin 2.558 adet su an bunu saglamiyorsun kurucu paylar deger kaybina ugramis ise guncelleme yapmak gerekli
    kısaca sermayede hakkımız yok.bu sermayeden edilecek kara ortağız bize biçilen oranda.

5.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    0,80 kuruşluk nibaş 8,00 tl oluyor normal geliyor.işbtr 1200 den 4000 oluyor çok yükselmiş.mantık bunun neresinde.biri iş bankasının iştiraki olamaz değerde biri 95 iştirak sahibi bankanın kurucu hissesi.değerlendirmeye bu pencereden bakalım.

Y.t.d
    Ben bi banka kurucam kurucu paylarim olucak bu paylari cikartmak icin en az 30 milyon tl sermayem olmali ki kurucu paylarim olsun bu sadece kurulus sermayesi ve kurucu paylari belirtmek icin
    Diger paylarin degeri mlyr tl olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    0,80 kuruşluk nibaş 8,00 tl oluyor normal geliyor.işbtr 1200 den 4000 oluyor çok yükselmiş.mantık bunun neresinde.biri iş bankasının iştiraki olamaz değerde biri 95 iştirak sahibi bankanın kurucu hissesi.değerlendirmeye bu pencereden bakalım.

Y.t.d
    Ornekte keske beyaz hisslerinden bahsetseydiniz

7.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Ben bi banka kurucam kurucu paylarim olucak bu paylari cikartmak icin en az 30 milyon tl sermayem olmali ki kurucu paylarim olsun bu sadece kurulus sermayesi ve kurucu paylari belirtmek icin
    Diger paylarin degeri mlyr tl olabilir
    30 milyon tl’ye banka falan kuramazsınız, onu geçiniz, en az 300 milyon tl.

Kuruluş sermayesi ne koyarsanız koyun, kurucu hisse çıkartmayabilirsiniz. Kuruluş sermayesi payı başka birşey, kurucu hisse bambaşka.

8. Sevgili arkadaslarim, allah hepimize once saglik mutluluk huzur ve devaminda bol sifirli para versin hepinize iyi geceler , uyku zamani

Sayfa 317/682 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •