Sayfa 529/1527 İlkİlk ... 294294795195275285295305315395796291029 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    ortak asels ın FK 12.5.... baba senetlerin çoğunun fk sı 5 lerde iken mantıklı gelmiyor...
    Bist 30 larda Fk lara hiç takılmam ben ortak.Fk lara kim uymuş ki. Kağıt 44 ten geldi bilanço fiyatlaması yapacak daha. Ayrıca her sene bedelsiz temettü verme potansiyeli var. Bu sene bedelsiz verebilir.

Sent from my iPhone

2.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    birader sen beni tanımazsınız beni bilen blir boşver sen beni kaale bile alma ben boş adamıntekiyim zaten....
    Hoşgeldiniz

Ben biraz erken geldim. Gerçi çoğu kişi malları boşaltmış 6 tl altını bekliyor anladığım Bence sorun yok . Zaten isteyen istediği kadar alıp satabiliyor. Tahta bereketli . Buarada evet bikaç gündür düşüyoruz gerginiz az biraz

Saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Bist 30 larda Fk lara hiç takılmam ben ortak.Fk lara kim uymuş ki. Kağıt 44 ten geldi bilanço fiyatlaması yapacak daha. Ayrıca her sene bedelsiz temettü verme potansiyeli var. Bu sene bedelsiz verebilir.

Sent from my iPhone
    yatırım kararı kişinin kendi kararıdır saygı duyarım.. birileri mutlak alacak satacaktır.. fk tek başına bir gösterge olmasa da önemli bir paremetredir.. şahsi düşüncem burada yazılan iyi şirketler 3 giderse asels 1 gider..

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ODAS
    BAKINIZ BU HİSSE EKMEK YEDİR
    ALÇALAN TAKOZ HAFTALIK GRAFİK VE RSI P.U. VAR
    ALÇALAN TAKOZDA RSI POZİTİF UYUMSUZLUK VERDİYSE SIKI SIKI TAKİP EDİLMELİ
    Deniz Bey ODAS ne olur bundan sonraki süreçte?

Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

5. kozaa da derınlık paylaşabılecek varmı ?

6.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz

Ben biraz erken geldim. Gerçi çoğu kişi malları boşaltmış 6 tl altını bekliyor anladığım Bence sorun yok . Zaten isteyen istediği kadar alıp satabiliyor. Tahta bereketli . Buarada evet bikaç gündür düşüyoruz gerginiz az biraz

Saygılar
    öncekikle hoşbulduk acizane ben tam bir kozaa cıyımdır ama biraz param kıymetli olduğundan 7,05 üzerideki kozaaya dönüp bakmam ne zaman 7,05 in altında kapanışlar başlar ben ortaya çıkraım ve toplarım...6,53 ilk alım yeridir....5,95 ...5,65....5,10...düştükçe topla enson 6,48 den ver gitsin..ha yukarı giderse canım sğlsun deri bakarım arkasından ama geri gelirse doldur boşalta devam derim...syglar....

7.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    öncekikle hoşbulduk acizane ben tam bir kozaa cıyımdır ama biraz param kıymetli olduğundan 7,05 üzerideki kozaaya dönüp bakmam ne zaman 7,05 in altında kapanışlar başlar ben ortaya çıkraım ve toplarım...6,53 ilk alım yeridir....5,95 ...5,65....5,10...düştükçe topla enson 6,48 den ver gitsin..ha yukarı giderse canım sğlsun deri bakarım arkasından ama geri gelirse doldur boşalta devam derim...syglar....
    Son iki senenin özeti

Bakalım bu saykıl nasıl olacak?

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Petkm bu endekste diri duruyor... endeks yesil olunca ilk gidenlerden olur
    Yesillenmeye kalmadi. Bu hisse kismetse cok iyi olacak.

Sayfa 529/1527 İlkİlk ... 294294795195275285295305315395796291029 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •