Sayfa 194/999 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ben kirli sakal bırakıyorum, braun son ayarda alıyorum. Haftada bir yetiyor.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Konu madem traş bıçağına evrildi, benim tavsiyem Derby Samurai 3 bıçaklı.
    10'lu paket 15 TL.
    1 paketi hergün olunan traşa rağmen nerdeyse 10 ay gidiyor.Vermeyin o kadar parayı diğerlerine.
    Sen sari sakallisin galiba. Benim sakali kesmez bile o dedigin. Mac3 zor kesiyor...tras bicagi bu hafta migrosta indirimde agalar benden demesi...

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Vedalaştıktan sonra ne yapılıyor bi de onu yazsanız...Oranları beğenmeyenler ? Nerden ne alıyorsunuz ? yada eve mi götürüyorsunuz parayı ?
    Ben büyük bir kısmına Para Piyasası Fonu aldım eski adıyla likit fon. 1 K da dolar aldım % 4.5 ile Burgan Dijitalden bağladım. Beğenilmeyen oranlar TL için % 22.5 Burgan Dijital ve % 20.5 İşbank.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sana dedim ya artik pazara gitmiyorum. Migros indirimlerini takip ediyorum.
    Pazarci esnafina killandim.
    Yarin migrosda tras bicagi indirimi basliyor.
    Ilgilenenlere duyurulur.
    Gillette Fusion Proglide 5 bicakli stoklayacagim.
    Syg,
    Sadece traş bıçağı mı? Tüm ekmeklerde aynı ürünün 2.si %50, Kırtasiye ürünleri %40, tuvalet kağıdı %25 indirimli. 6 şubatta tüm paketli peynir ve yoğurtlarda aynı ürünün 2.si %50 indirimli. Maximum mobil temassız ödeme kampanyasını da yanına koydun mu tam combo.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Sanirim forumda yazilanlar en azindan kismen dolarize olmak icin sartlarin olgunlastigi konusunda beni ikna etti diyebilirim

Onun disinda enpara %19 la gunluk takiliyoruz birbirimizi kirmadan ;) umarim yardimci olmusumdur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ayın enparalısıyım. Tuttuğum para 100k altı. Oran %18.50. Aidat ödemek ve kidegadan kitap almak dışında para tutmadığım bşr banka.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Sadece traş bıçağı mı? Tüm ekmeklerde aynı ürünün 2.si %50, Kırtasiye ürünleri %40, tuvalet kağıdı %25 indirimli. 6 şubatta tüm paketli peynir ve yoğurtlarda aynı ürünün 2.si %50 indirimli. Maximum mobil temassız ödeme kampanyasını da yanına koydun mu tam combo.

Tum indirimlerden haberim var, uygulamayi yukledim. Notifler yagmur gibi geliyor..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Paraları mart ayına kadar uzun bağladık. 1 ay sonra tahminim benim gibi çok kişi oranları yazmaya başlar.
    Vade dönüşü olanlar tahminimce tl değil dolar faizi paylaşımı yapacaklar. Yerleşikler hunharca dolar alıyor kaç haftadır. Uzun bağlayanlar da tl den vazgeçtiklerinde neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Alenichev hocam help me

5.50 den once dolara girilmez diyordun. Suan ortalamayi 5.27 ye cektim. Yuzde 50 tl var. Ne onerirsiniz?
    Hicbir sekilde agirligimi artirmazdim. En son bir grafik attim ona iyi bak. 50 gunluk 5.36 dan geciyordu herhalde ama asil film 5.45 5.55 arasinda.

Bundan mutevellit. 5.36 uzerinde dikkatle izler 5.45 5.55 arasinda konsolide olurken pozisyonmu artirirdim

Piramit gibi yapacaksin. Maliyeti yukari cekip karda oturacaksin.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 194/999 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •