Sayfa 206/999 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ben de sorayım bişeyler enflasyon gıda tüketiminizi etkiledi mi ve sağlıklı beslenme için neler yapıyorsunuz

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Banka o verdiği puanın kat be kat ya senden çıkartır ya da alışveriş yaptığınız işyerinden.

Yani diyelim ki senden çıkaramadı iş yerinden çıkardı. İşyeri de mecburen sana geçirir.

En iyisi alışveriş yaparken nakit �cash� para ile %5 indirimli alışveriş yapmak.

Şimdiye kadar bir sürü işyeri ile şu konuşmayı yapmışımdır? Nakit indirimi yaparsan nakit vereyim bankaya vereceğin komisyon bana kalsın, sende paranı almak için 1 ay bekleme.

Büyük zincirler hariç kabul etmeyen olmadı teklifimi.

Parayı aylık harcayacağın kısmını likit fonda tut.

Nakit alışveriş yapın. Bonusu puanı kim takar. Nakitte en az %5 en çok %10 indirim cepte nakit indirimi.

Daha bugün yaşadığım örnek. Fıstıklı baklava kg 80 TL dedi. Nakit 72 olur mu dedim? Tamam dedi. Al sana %10 bonus puanı. :-)
    Ben esnaftan alisveris yapmiyorum, isim geregi tedarikcilerimlede pazarlik veya anlasmam yok, normal bir memur veya vatandas icin nakit daha iyidir.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Banka o verdiği puanın kat be kat ya senden çıkartır ya da alışveriş yaptığınız işyerinden.

Yani diyelim ki senden çıkaramadı iş yerinden çıkardı. İşyeri de mecburen sana geçirir.

En iyisi alışveriş yaparken nakit “cash†para ile %5 indirimli alışveriş yapmak.

Şimdiye kadar bir sürü işyeri ile şu konuşmayı yapmışımdır? Nakit indirimi yaparsan nakit vereyim bankaya vereceğin komisyon bana kalsın, sende paranı almak için 1 ay bekleme.

Büyük zincirler hariç kabul etmeyen olmadı teklifimi.

Parayı aylık harcayacağın kısmını likit fonda tut.

Nakit alışveriş yapın. Bonusu puanı kim takar. Nakitte en az %5 en çok %10 indirim cepte nakit indirimi.

Daha bugün yaşadığım örnek. Fıstıklı baklava kg 80 TL dedi. Nakit 72 olur mu dedim? Tamam dedi. Al sana %10 bonus puanı. :-)
    Cakal esnafin bir de vergi kacirmasina canak tutuyorsun bu sekilde.
    Fisini veya faturani almiyorsan tabii..
    Sen %5 indirim alacaksin diye o %8-18 kdv'den ve %15-35 gelir vergisinden yirtiyor.
    Dovlet vergi toplayamadi mi bu yollarla kendi tekel oldugu alanlarda dolayli vergileri artiriyor.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Ben de sorayım bişeyler enflasyon gıda tüketiminizi etkiledi mi ve sağlıklı beslenme için neler yapıyorsunuz

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
    Gida kompozisyonumda pek bir degisiklik olmadi.
    Daha az ama daha kaliteli gida maddelerini ucuz nerede ise oradan almaya calisiyorum.
    Bildigim tanidigim kalitesine guvendigim ayni markalari almaya devam ediyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cakal esnafin bir de vergi kacirmasina canak tutuyorsun bu sekilde.
    Fisini veya faturani almiyorsan tabii..
    Sen %5 indirim alacaksin diye o %8-18 kdv'den ve %15-35 gelir vergisinden yirtiyor.
    Dovlet vergi toplayamadi mi bu yollarla kendi tekel oldugu alanlarda dolayli vergileri artiriyor.

Syg,
    Kredi kartı ile alışveriş yapmayınca fiş kesmeyen marketler bile var üstelik en büyük zincirlerden tr de mali değeri yok diye ambar çıkışı kağıdı veriyor

İnternetten n11 satış yapıyor sistemden online ama şiakayet etmezsen fatura kesmiyor sonra sorun çıksa garanti nasıl olacak

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku

1- Sağlıklı beslenme için en önemli şart.Unlu ve şekerli besinleri hayatınızdan çıkartın.Ha 40 yılın başı yenebilir o serbest.
    2-Ayrıca aldığınız ürünlerin etiketlerini okuyun.Katkı maddeli ve koruyuculu olanları almayın.
    3-Ürünlerin ne olduğunu etiketlerinden özenle inceleyin.Kaşar alıyorum sanıp aynı ambalajda olan tost peynirini almayın.Bunlar genelde reyonda yan yanadır.Ama bir kaşar biri ise tost peyniridir.
    4-İşlenmemiş peynirleri tercih edin.Krem peynirmiş, top peynirmiş, burgu peynirmiş uzak durun.
    5-Sucuk, salam, sosis gibi işlenmiş etlerden uzak durun.
    Zaten bunlara dikkat edince alacak çok az şey kaldığı için tasarrufta ediyorsunuz.Sağlığınız da korunuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku

migros uzman kasap ürünlerinden tekirdağ köfteye merak sardım bu ara hatta bugün ikincisi yüzde 50 indirimliydi kaptım 2 tane meyve olarak da kilosu 5 lira altında ne bulursam 5 er kilo yüklüyorum portakal elma

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    ayda 10 15 bin harcamaya yillik 2000 tl parapuan kazanmak mumkun degil kazanamazsınız .yazan sallamis ..cok dustu puanlar ..ha ne olur bazi banka uygulamalarında puanlar seyahat ve ucak bileti harcamalarında değerleniyor.misal 100 tl para puan varsa bilet alirken 200 tl olarak hesaplaniyor.
    Sana yalan borcummu var ? Ayrica aylik 20 25 bin ekstreye geliyor o puan, ortalama senelik 150-200 bine yani yuzde 2 bile yapmaz. yapikredi world ile obur bankalarda puan yok zaten

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 206/999 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •