Sayfa 378/614 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by gardiyan Yazıyı Oku
    sayın sinirkent aşağıdaki yazılar sizin yazılarınız kendinizle çelişiyorsunuz yazılarınızı iyi niyetle yazıyorsanız hakkınızı helal edin ama başka niyetle yazıyorsanız 13 yıldan beri sabır la bekliyen birisi olarak hakkımı helal etmem iyi akşamlar

Merhaba Cmbtn yatırımcıları, dün ve bu gün elimdeki tüm Cmbtn hisselerini sattım. Minas hissesi aldım. Cmbtn da yüzde 10 civarında zarar ettim satınca. NİBAS hissedince de bu gün itinari ile yüzde 9 kar ettim. Kısacası Çöven denilen suluk ve ****** kağıttan çok az zararla bu gün itibari ile kurtuldum. Allah Çöven spekülatörlerin belasını versin. Geride kalan tüm Cmbtn yatırımcılarının ALLAH yardımcısı olsun.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bu gün de NİBAS 'tan yüzde 19,95 kazandım. Dün NİBAS 'tan yüzde 11 kazanmıştım. Toplam kazancım NİBAS hissesinden yüzde 21 'i buldu. ****** ve sülük CMBTN hissesinden yüzde 10 zarar ederek dün kurtulmuştum. Allahın izniyle NİBAS hissesini de bugün sattım. İki günde kazancım yüzde 11 oldu. Cmbtn denilen ****** ve sülük tuvalet kağıdının Canı Cehenneme. Allah CMBTN yatırımcılarının yardımcısı olsun. Bence, CMBTN hissesini CMENT hissesi ile birleştirerek borsa kotundan çıkartmalıdırlar. CMBTN hissesi bırakın Borsada işlem görmeyi, ancak tuvalet kağıdı olarak kullanılmayı hakkediyor. Bence CMBTN hissesinin hedef fiyatı 25 TL 'dir. Yatırım Kesinlikle Tavsiyesi Değildir

Büyük ihtimalle Cmbtn hissesini Cment hissesi ile birleştirip, borsada kote ettirecekler ya, son 1 yılın fiyatlarından birleşme olacağı için Çimentaş firması, Cment hisse senedinin ortalama birleşme fiyatını mümkün olduğu kadar aşağılara düşürmek için sanırım birileri ile anlaşmışlar gibime geliyor. Bu kişiler Cmbtn hissesi üzerinde fiyat baskılaması yaparak fiyatları ne aşağıya, ne de yukarıya çıkarmaya çalışıyor ve 29,xx lu fiyatlarda sabitlemeye çalışıyorlar. Bu baskılama ile yapılan manipülatif ve spekülatif hareketler olmasa idi; bence Cmbtn hisse fiyatı 40,xx lı seviyelerde olurdu şu an. Bu konuda SPK, İMKB ve Büyük Devletimizi daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Çimentaş firmasına da şunu söylüyorum: "Yeter artık, kendi ayağınıza artık sıkmayın. Bu şekilde hem siz, hem biz, hem de Türkiye Cumhuriyetimiz kaybediyor. Malınıza ve hissenize artık sahip çıkın" diye sesleniyorum. Yüce Allah, bu şekilde hareket eden ve küçük yatırımcının parasını heba eden kişilerin Bela..nı verir inşallah. Allah Cmbtn yatırımcısının yardımcısı olsun. Büyüklerimiz ne demişler "Ne ekersen, bir gün onu biçersin", "Bir gün insan, kazdığı kuyuya kendi de düşebilir". Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Sayın Gardiyan, Tüm paylaşımlarını iyi niyetle yazıyorum. 2009 yılından itibaren 29,80 ortalama fiyatla aldığım yaklaşık 10.000 civarında Cmbtn hissemi, yakın bir zamanda 29,10 fiyat ortalaması ile zararına sattım. Ben de yaklaşık 10 yıl boyunca yaklaşık 300.000 TL paramı bu hisseye bağlamıştım. Ancak bırakın 1 kuruş kar etmeyi yaklaşık 7.000 TL bir parayı bu hissede kaybettim.Bu parayı bankaya yatırsa idim trilyonun olurdu. Kaç kere çıkmak istedim ama çıkamadım. BENCE BU HİSSEDEN BİR CACİK OLMAZ. ALLAH CMBTN SPEKULATORUNUN BELA..Nİ VERSİN. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by gardiyan Yazıyı Oku
    benimkisi artık para kazanmanın dışına çıktı. Ben inat yaptım o yüzden tutuyorum.
    Sayın Gardiyan, fazla inat et ne bence. Benim gibi zararına sat ve kurtul bence. Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Senirkent Yazıyı Oku
    Sayın Gardiyan, fazla inat et ne bence. Benim gibi zararına sat ve kurtul bence. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Sayın sinirkent Garibanın karnını açmışlar bu sene ,Bir dahaki sene, öbür sene diye diye kırk tane yıl çıkmış artık hangi sene denk gelir ALLAH bilir. Ama spek te olsa onunda bir sabrının sonu olacak. iyi geceler.

4.  Alıntı Originally Posted by gardiyan Yazıyı Oku
    Sayın sinirkent Garibanın karnını açmışlar bu sene ,Bir dahaki sene, öbür sene diye diye kırk tane yıl çıkmış artık hangi sene denk gelir ALLAH bilir. Ama spek te olsa onunda bir sabrının sonu olacak. iyi geceler.
    Duyduğuma göre, uzun bir aradan sonra 12 aylık bilançoda Cmbtn hissesi yüksek bir kar (arsa satışı nedeniyle) açıklayacakmış. Sanırım, hisse yukarı yönlü bir hareket yapacak gibi duruyor. Ancak günlük işlem hacminin artması gerekiyor. Y.T.Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Senirkent Yazıyı Oku
    Duyduğuma göre, uzun bir aradan sonra 12 aylık bilançoda Cmbtn hissesi yüksek bir kar (arsa satışı nedeniyle) açıklayacakmış. Sanırım, hisse yukarı yönlü bir hareket yapacak gibi duruyor. Ancak günlük işlem hacminin artması gerekiyor. Y.T.Değildir.
    sayın sinırkent bravo size .bu tür bilgilere nasıl ulaşıyorsunuz.dikkatli olun yalnız bu tür açıklamalar içeriden bigi almaya girer.
    peki şimdi nolcak gecen satın dediğiniz malları geri almak için yarın alış imkanı verir mi ki?

yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    sayın sinırkent bravo size .bu tür bilgilere nasıl ulaşıyorsunuz.dikkatli olun yalnız bu tür açıklamalar içeriden bigi almaya girer.
    peki şimdi nolcak gecen satın dediğiniz malları geri almak için yarın alış imkanı verir mi ki?

yatırım tavsiyesi değildir
    Sayın Ufuk35;

Siz de yarın açılışta tavan olacak gibi konuşuyorsunuz, sanırım sizin tarzınız da yanlış?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7. tolga bey siz bile böyle algıladıysanız düzeltme ihtiyacı doguyor demekki. yarın tavan filan olmaz, arsa satışının bilançoda kar göstereceğini sağır sultan biliyor zaten.
    garip olan arkadaşın sanki yeni duymuş gibi yazması.

o zaman size belki bilmediğiniz bir bilgi vereyim.
    manisadaki arsa 17 milyona satıldı ve kap haberinde 13 milyon tl kar olarak gözüküyor ancak bana göre buranın defterdeki fiyatı 933 bin tl ve 1999 yılından bu güne 19 yıllık enflasyon değerlemesi yapılıp 4 milyonun üzerindeki rakam kar olarak görünüyor.ancak aradaki 3 milyon 77 bin tl özkaynaklarda ayrıca artış olarak gözükmesi gerekiyor.şirket ısrarla bilgi vermediği için bu bir tahmindir.
    yani 9 aylıktaki 6,837 m.tl zarar 9,24 milyon tl kara dönecek.
    ayrıca yıl sonunda yatırım amaçlı gayrimenkullere değerleme raporu hazırlatılması gerekiyor.2017 de yapılan son değerleme ile 2,5 milyon tl.den 5,355 milyon tl.ye yükselmiş.bunların nerede olduğunu bilseniz bu değerleme hakkında daha net bilginiz de olur...
    cmbtnun elinde 102 bin lot çimentaş hissesi bulunmakta .9 aylık ve 12 aylık çimentaş kapanış fiyatlarına göre buradan gelecek karı da hesabedin lütfen.
    şuandaki 31,8 milyon tl özkaynak ve 1770000 tl ödenmiş sermaye gözönüne alınınca gelecek kar daha da önem arzeder sanırım.
    ancak şirket danışmanlık gideri.
    marka kullanım vb. bu kazançtan ne kadar yontar o da çok daha önemli.
    gecenin bu saatında rakamlarda hata olabilir.herkez kendi hesabını yapsın.tüm bilgiler kap.gov.tr de mevcut

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir

Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    tolga bey siz bile böyle algıladıysanız düzeltme ihtiyacı doguyor demekki. yarın tavan filan olmaz, arsa satışının bilançoda kar göstereceğini sağır sultan biliyor zatem.
    garip olan arkadaşın sanki yeni duymuş gibi yazması.

o zaman size bilemeyeceğiniz bir bilgi vereyim.
    manisadaki arsa 17 milyona satıldı ve kap haberinde 13 milyon tl kar olarak gözüküyor ancak bana göre buranın defterdeki fiyatı 933 bin tl ve 1999 yılından bu güne 19 yıllık enflasyon değerlemesi yapılıp 4 milyonun üzerindeki rakam kar olarak görünüyor.ancak aradaki 3 milyon 77 bin tl özkaynaklarda ayrıca gözükmesi gerekiyor.şirket ısrarla bilgi vermediği için bu bir tahmindir.
    yani 9 aylıktaki 6,837 m.tl zarar 9,24 milyon tl kara dönecek.
    ayrıca yıl sonunda yatırım amaçlı gayrimenkullere değerleme raporu hazırlatılması gerekiyor.2017 de yapılan son değerleme ile 2,5 milyon tl.den 5,355 milyon tl.ye yükselmiş.bunların nerede olduğunu bilseniz bu değerleme hakkında daha net bilginiz de olur...
    cmbtnun elinde 102 bin lot çimentaş hissesi bulunmakta .9 aylık ve 12 aylık çimentaş kapanış fiyatlarına göre buradan gelecek karı da hesabedin lütfen.
    şuandaki 31,8 milyon tl özkaynak ve 1770000 tl ödenmiş sermaye gözönüne alınınca gelecek kar daha da önem arzeder sanırım.
    ancak şirket danışmanlık gideri.
    marka kullanım vb. bu kazançtan ne kadar yontar o da çok daha önemli.
    gecenin bu saatında rakamlarda hata olabilir.herkez kendi hesabını yapsın.tüm bilgiler kap.gov.tr de mevcut

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir
    İyi niyetli açıklamalarınız için teşekkür ederim. Yorduk sizi gece gece.

Ben yanlış algıladım sanırım Tekrar teşekkür ederim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 378/614 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •