Sayfa 711/916 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by uzunvadecim Yazıyı Oku
    Çok özür dilerim amacım hisse önerisi yapmak değil kesinlike size katılıyorum önemli olan o hisseyi bulabilmek

Genelde büyük şirketlerin 10 yıllık kazançlarına bakarım hiç kazandırmamış olarak saydığım garan 10 yılda ortalama 3 kat kazandırmış yani şunu diyeceğim büyük temettü şirketlerinin güzel büyümesi oluyor bu şirketleri bularak sağlam adımlarla birikim yapılabilir siteme girip örneğin tuprs 10 yıllık veya eregl 10 yıllık yazarak büyümeye şahit olabilirsiniz

Amacım insanları uzun vade yatırıma özendirmek. Yıllarca parasını al sat yaparak çöp etmiş biriydim yeni yatırımcılar bu hataya düşmesin diye elimden geldiği kadar çabalıyorum. Çünkü benim elimden tutan olmamıştı o yüzden büyük paralar kaybettim lafı uzattım kusura bakmayın.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet size katılıyorum... Uzun vade her zaman daha çok kazandırmıştır...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    https://resmim.net/f/Q2SjiU.png

alan satan yararı olur umarım

küççük yatırımcı hisseyi toplamış gidermi bu hisse açıkcası zor iyi tarafı biraz zor çökertmeleri artık
    Tahta tamamen el değiştirmiş arkadaşlar, eskisi kadar toplu değil fakat artık yeni oyuncular var. Halk ve finans başka kuruma eğer cep to cep yapmadıysa oyun kurucular artık değişti. Yarın kalmışsa halkın son kırıntıları alındıktan sonra yukarı yönlü ivmelenme olacaktır diye düşünüyorum. Ama eskisi gibi agresif hareketler olmayabilir çünkü yeni bir düzen kuruluyor, en azından çöküşün sonu olduğunu düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Evet size katılıyorum... Uzun vade her zaman daha çok kazandırmıştır...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    uzun vade kazandıran naçizane fikrim aselsan tüpraş bim ben başka bilmiyorum arkadaş bankaları 10 sene önce lotu 10 dolardan alanın bugünkü zararını siz hesap edin bu ülkede borsa sanal kerhane olmuştur uzun vade kazandıracak tek şey altındır dolar bile artık uzun tutulamaz dünya değişim istiyor varsa bunlara ilave edin

4. vur yukarı hadi YTD

5. Pasta var mı arkadaşlar, finans bitmiş mi bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by cemal864 Yazıyı Oku
    vur yukarı hadi YTD
    beni dinledi )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Bu hareket den ne olacak

D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

8.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Pasta var mı arkadaşlar, finans bitmiş mi bakalım.
    https://resmim.net/f/YyElrI.jpg

yorumlayacak varmı

Sayfa 711/916 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •