Sayfa 574/1527 İlkİlk ... 744745245645725735745755765846246741074 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Ortaya Karışık

İşler kötü gittiğin de herkez saracak bir yer arar.
    Yapacak bir şey yok. Olan oldu.
    Yapılabiliyor sa fazla takmamak zamana bırakmak en güzeli.....

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Citinin elinde bugunku satis ile 40 milyon lot kaldigi öngorum var. Bu mali bir onceki sellalede oldugu gibi ellerinde 22 milyon lit kalincaya kadar satacaklar ongorum var bir onceki satisi kriter alarak . Buda bu satis algoritmasiyla 5 altina gelebilecek satis normalde. Cunku 3.5 milyon lotta 40 kademe geri geldigini kabul edersek..
    Hocam alemin tek ve büyük analizcisin.Vesselam.!

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Düşüş trendinde 6.17 civarından genelde tepki gelmiş ve bu aralık 6.40 ile 6.50 arası. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ugur34 Yazıyı Oku

Est. Hocam.
    Kozaada oyun oynuyor ayni ekip. Dattiklari falan yok. Kendileri aliyor yine. Sadece uygun yerden almayi bekleyin lotlari artirin

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Est. Hocam.
    Kozaada oyun oynuyor ayni ekip. Dattiklari falan yok. Kendileri aliyor yine. Sadece uygun yerden almayi bekleyin lotlari artirin
    Hocam yukarıdaki yıllık takas bunu onaylıyor gibi , görünce Şam şeytani bunlar dedim. Çakal sürüsü gibi bir şey yani

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

6.  Alıntı Originally Posted by ugur34 Yazıyı Oku

Kozaa düşerken de kazanıyoruz bas bas bağırdın 5.82 hatta 5 altına inecek yabancı satıyor diye.En temelci , en uzun vadeci benim burada belki ama düşerken satacan yükselirken alacan.illa %100 ünü satmak veya almak şart değil kademeli alım satım diye bir şey var.Taktiği vermişsin. Çıkıp maçta bu yaşta sen mi oynayacan

7.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Hocam yukarıdaki yıllık takas bunu onaylıyor gibi , görünce Şam şeytani bunlar dedim. Çakal sürüsü gibi bir şey yani

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    Diger bolumu artiyor. Onlar kendileri. Satis falan yok kozaada. Fiyati dusuruyorlar boyle.
    Teknik okarak al geldiginde yazacam zaten

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Diger bolumu artiyor. Onlar kendileri. Satis falan yok kozaada. Fiyati dusuruyorlar boyle.
    Teknik okarak al geldiginde yazacam zaten
    Deniz bey, ISC

Sayfa 574/1527 İlkİlk ... 744745245645725735745755765846246741074 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •