Sayfa 268/999 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Eve girdiniz diyelim, kiracı evimde bi külce altın vardı diyebilir..Bu tarz sıkıntılar cıkabilir.. En iyi çözüm noterdan ihtar sonra mahkeme...Üzerinde bişey var mı yok mu onu ögrenin..Eger üzerine bişey varsa para pul ev vs. O zmn geri adım atar...Onu nasıl ögrenirim derseniz, bi bankacı ya da maliyeci tanıdık lazım...

konut dokunulmazlığının ihlali diye bir ceza vardır
    değil kiracı, evinizin bir odasını tahsis ettiğiniz yakınınızı bile evden atamazsınız
    dudunun söylediği gibi kilit değiştirip eve başkasını sokmak pek mümkün değil
    zamanında bankacı örneği vermişti, bnk.müdürü boş bir sayfaya şirket ortağı anlamadan imza atırırmış
    sonra da krediyi rahatça tahsil edermiş, başımızdan belirli olaylar geçmese doğrudur diyeceğiz de..!!

2.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Qnb finansbank finansman bonosu satışı
    Nitelikli yatırımcıya satış
    140 gün
    Yıllık basit faiz oranı %21.80
    Stopaj %10

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    cok az 21.80 se vadeli orani 21.10 .faizlerin cok dusmeyecegini farzedersek 140.gun için degmez gibi .

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Nasil olsa full girmediniz dipten alim firsatiniz olur en azindan sifre yengede dursun bu arada )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sikinti da o hocam
    Peki dip neresi?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bunlar opsiyonlu fiyatlar...
    Bankanın satış opsiyonu değil mi? 5.05ten satmak için ek faiz veriyor...pozzisyon kapatıyor yada beklenti 5.05 altı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    konut dokunulmazlığının ihlali diye bir ceza vardır
    değil kiracı, evinizin bir odasını tahsis ettiğiniz yakınınızı bile evden atamazsınız
    dudunun söylediği gibi kilit değiştirip eve başkasını sokmak pek mümkün değil
    zamanında bankacı örneği vermişti, bnk.müdürü boş bir sayfaya şirket ortağı anlamadan imza atırırmış
    sonra da krediyi rahatça tahsil edermiş, başımızdan belirli olaylar geçmese doğrudur diyeceğiz de..!!
    Burada adam bir baskasinin evinde hem de kontratsiz gayrimesru bir is yapiyor, Almanya'da ikamet eden ve yardim isteyen vatandasin durumunda adamin evinde resmen kacak et kesiyor veya kestirilmesine aracilik ediyor.
    Ben simdi gitsem kendi tapulu evime ve evin kilidini degistirsem bu adam bana ne yapabilir?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bizim kirada dükkan vardı .

Kiracı kaçtı ama anahtarı vermedi kirayı da arıyorsun cevap yok eşyaları da vardı içeride .

Çilingirle kapıyı açtık attık eşyaları .

Sonra emlakçıyı verdik aynı adamın oğlu talip oldu bu sefer sanırım dolandırıp kaçırıyorlardı sanırım yada başka birşey .

Aktar benzeri birşey idiler zayıflama ürünleri vardı

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Bankanın satış opsiyonu değil mi? 5.05ten satmak için ek faiz veriyor...pozzisyon kapatıyor yada beklenti 5.05 altı
    beklenti değil...Doların olsaydı da 5,3 5,35den opsiyon verirdi.

8.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    beklenti değil...Doların olsaydı 5,3 5,35den opsiyon verirdi.

100 bin tl paran var, banka diyor ki 1 ay sonra bu paranı ben 5,1den dolara dönerim, eger bunu kabul edersen ek faiz veriyorum..

Dolar 4,9a geldi diyelim, senin para 5,1den dolara dönücek..Para kaybetceksin...Bu risk için sen de ek faiz alıyorsun...

5,1 üstünde kalırsa dolar, o zaman tl mevduatın devam ediyor.

Sayfa 268/999 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •