Dolar böyle girip çıktığında ülke bu hale geldi. Ya orada veya daha yukarı gitseydi durum ne olurdu. rxpu şimdi katsayı hesaplayabilir mi?![]()
Dolar böyle girip çıktığında ülke bu hale geldi. Ya orada veya daha yukarı gitseydi durum ne olurdu. rxpu şimdi katsayı hesaplayabilir mi?![]()
yukarıda bir arkadaş güzel tespitte bulunmuş. işbankası muhabbetinin şu anda körüklenmesi safları sıkılaştırmak için polemik yaratma çabasıdır. atlamamak gerekir.. en azından seçime kadar.
kurede yarin yukselis goruyorum. hayirlisi.
BU mesajdı sanırım veya daha önceki hatırlamıyorum ancak bu sayfaya 2018 başından bu zaman EN doğru %5 yanılma payı olan GRAİFKLERİ ekledim...
HEP benimle kafa bulmak isteyenler CİDDİYETİ sarsıcı yazılar yzanlar oldu ancak KAÇ kez DOLARI euro yu DOĞRU tahmin ettim bi AÇIN bakın..
2018 de DOLAR 10 lira dediler İMKANSIZ dedim...
TEKNİK gitmeli DEDİm...5,25 TRY üzeri BOŞ dedim...7,21 TRY dedim mi? %100 tuttu mu?
inanmayanlar YAZDIKLARIMI açıp BAKSIN grafiklerim HALEN MEVCUT..
Neyse şimdi EN son paylaştığım grafiklerin halen Arkasındayım...
öğrencilerim ARALIK ayında FULl hisseye girmiştiler...şuan FULLL dövize giriyorlar..
bakın ne yazdım aralıkta BORSANIN toplamıın ederinin %10 u kadar AÇIĞA satış varsa admlar elinize vermek için SİZİ ters yapacaklar demedim mi? DOLAR bazlı grafikler PAYLAŞMADIM MI??
BAKIN YAZDIKLARIMIN FORUMU:
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=31025
son paylaştığım GRAFİK:
##
####
bakın DOLAR için konuşuyorum tekrar 5,11 try altı imkansız..olur mu evet olabilir..yazdıklarımı okuyun..forumda..
olursa en kötü KAÇ olabilir? 4,85 TRY ..ve %0,01 ihtimal ile de OLSA..4,63try belki ANLIK ...BELKİ saniyelik...BELKİ
PİYASANIN açıldığı GECE saat 1 de gösterirler ama gösterebilirler ...bizim MEEDYA ise ...DÜŞTÜ derler..
unutmayın...AKIL tutunması yaşıyoruz...
kimse KARDEŞİM 17 yıldır dolar neden yükselmedi DEMİYOR neden yükseldi BEN MERSO alacaktım para biriktirdiydimi VAY yandım diyor..
aklını diyorum böyle insanların...
BAKIN
PRC de yani CHINA da...
VATAna ihanet in CEZASI "İDAMDIR"
ancak çin devleti vatandaşına döviz taşıyın der...çinli ler sokaktaki çinliler YUANdan çok dolar taşır..
ALT tabaka aylık 100 dolara çalışanlar sadece yuan kullanır..
kimse idam edilmiyor aksine BRAVO deniliyor...
ve 2 yıldır daha önce başka yerlerde DE yazdım..ÇİN KARABORSADAN %10 pahalıya ALTIN topluoyr...
Fed/Kaplan: Faizler konusunda birkaç ay sabırlı davranılmalı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pompalanan para finansal varlık fiyatlarını şişirmiş, ürün/hizmet fiyat artışları görece çok zayıf kalmış.
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri