Önemli olan hak ettiğin yerde olabilmek ondan daha önemlisi orda kalabilmek kalamazsan bir yukarı çıkamazsın.
Önemli olan hak ettiğin yerde olabilmek ondan daha önemlisi orda kalabilmek kalamazsan bir yukarı çıkamazsın.
safa safa yaktın bizi sattın bizi,gerçi kim sattı belli değil at izi it izi karıştı.umarım yeni den dirilişe aynısı yapmazlar baksanıza ne hale soktular hepimizi kimimiz arsa uzmanı kimimiz dedektif gibi bankalar tefeciler esnaf tan bilgi soran,kimimiz geçmiş ten bir şeyler yakalamak istiyoruz.şu bir gerçek bunlar bize zor kazandırır.bu kadar işleri yürütüpte,işçisinin ,esnafın,vergi dairelerinin,bankaların vs daha bir çok boynu bükük küçük emrah ı neden oynuyor.bence parayı çok çok seviyor haysiyet onur viçdan '(yumuşak yastık) olmalı bence
oda bunlarda yok ,neyse dönsünde ilk virajda bana müsade derim.umarım tosuncuk işi iyi gider de bu iş uzamaz.uzarsa vay halimize ,herkezin gönlünce olsun demek düşer tüm benim gibi çbs ve printaş zadelere...
önemli olan bence dürüstlük şeffaflık ve hakkaniyet sahibi olmak,bu şekilde olursa patron bence her işleri başarı ile gider.diğer türlü uçurumdan düşer benim tecrübelerim.birde ikinci kuşağa kalan iş yerleri çabuk krize giriyor.çünkü kendi emekleri yok.kaybettikleri zaman kendi kazandıklarını kaybetmiyor,o yüzden rahatlar sonra kurtarmaya çalıştıklarında zaten batmış oluyorlar.
Ormanda kimse avına üzülmez onlar gibi düşünüp onlar gibi olmak veya ormanda yaşayıp avcı olmak veya av olmak ikiside aynı karar vermek zor ne düşünüyorlar biz kazanmayı onlar kaybetmemeyi kalbur üstü ne varsa burda onlar için başarıdır. Biz av değil artık avcı olma yolundayız rakipler nasıl ayakta kalır ya uzlaşacaksın yada av yada avcı son aynı.
dostum para onlarda printaşta patronlar toplansa yüksek bedelli yapsa kaçımız katılabilecek ben ve bir çok kişi katılamaz.param olsada bunlara daha fazla para kaptırmam şahşi düşüncem,oda patron ben ceremesini çektim bunlara bedelsiz veriyim.orman ortada zaman gösterecek..kusuruma bakma kızgınlığın a.b.o vatandaşlarına......
Dediklerine teredütsüz katılıyorum fakat bu dediklerin tek taraflı olmuyor baş gidince sadece para kalıyor geride kalanlar parayı bir güç olarak görüyor sonuç hüsran nerde hata yaptıklarını fark edene kadar zaman geçiyor bilen biliyor bilmeyende biliyormuş gibi havaya giriyor bilenide engelliyor bizde öyle oldu şimdi saflar belli olmalı ve lider kimse bir tercih yapılmalı kararsızlık belirsizlik kimseye fayda sağlamaz.
Yer İmleri