Sayfa 720/916 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Vay arkadaş ya tutayım cenemi diyorum duramıyorum kimse yoktu abi teknikçi cizimci ne olduysa herkes burda ne hikmetse bütün çizimler de düşecek diyor bak sen şu ALLAH ın işine ne kadar güzel insanlar var ya bı tepki verecek diyen yok çok hacim oldu milletin maliyeti yukarda bu adamlar para kazanmak izin yukarı çekmek zorunda diyende yok Çin ile Amerika anlasinca ki mecburlar anlaşmaya ikiside bir birine gebe kağıt ayar yukarı diyende yok hep ha düştü ha düşecek o zaman satalım hemen bari

2.  Alıntı Originally Posted by Murat sarısoy Yazıyı Oku
    Vay arkadaş ya tutayım cenemi diyorum duramıyorum kimse yoktu abi teknikçi cizimci ne olduysa herkes burda ne hikmetse bütün çizimler de düşecek diyor bak sen şu ALLAH ın işine ne kadar güzel insanlar var ya bı tepki verecek diyen yok çok hacim oldu milletin maliyeti yukarda bu adamlar para kazanmak izin yukarı çekmek zorunda diyende yok Çin ile Amerika anlasinca ki mecburlar anlaşmaya ikiside bir birine gebe kağıt ayar yukarı diyende yok hep ha düştü ha düşecek o zaman satalım hemen bari
    Var var [emoji846]. Teyide muhtaç bir Haber kokusu geldi. Varlık fonu sendikasyonu in görevlendirilen bankalardan biri ICBCT. Yarın inşallah bunun olumlu yansıması olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. BU arada haber Biraz önce bloombeght de konuşuldu. Ama tekrar söylüyorum “teyit edilmemiş bir haber”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Citi ve icbc banklarina varlik fonundan sendikasyon yetkisi verilmis dendi...

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. HABERLER
    06 Şubat 2019 Çarşamba, 22:21:28
    Güncelleme: 2209
    Varlık Fonu bir milyar euro sendikasyon kredisi için Citigroup ve ICBC'yi yetkilendirdi
    Türkiye Varlık Fonu bir milyar euro sendikasyon kredisi için Citigroup ve ICBC'yi yetkilendirdi

Bloomberg’e bilgi veren beş kaynak, Türkiye Varlık Fonu’nun 1 milyar euroluk sendikasyon kredisi sürecinin koordinatör bankalarının Citigroup ve ICBC olduğu belirtti.
    Sendikasyonun vadesinin 2 yıl olması, 1 yıl da uzatma opsiyonunun bulunması planlanıyor
    Varlık Fonu, Citi ve ICBC konuya ilişkin yorum yapmadı.

BU HABER YARINA NASIL ETKİLER

6.  Alıntı Originally Posted by Murat sarısoy Yazıyı Oku
    Vay arkadaş ya tutayım cenemi diyorum duramıyorum kimse yoktu abi teknikçi cizimci ne olduysa herkes burda ne hikmetse bütün çizimler de düşecek diyor bak sen şu ALLAH ın işine ne kadar güzel insanlar var ya bı tepki verecek diyen yok çok hacim oldu milletin maliyeti yukarda bu adamlar para kazanmak izin yukarı çekmek zorunda diyende yok Çin ile Amerika anlasinca ki mecburlar anlaşmaya ikiside bir birine gebe kağıt ayar yukarı diyende yok hep ha düştü ha düşecek o zaman satalım hemen bari
    Aynı düşüncedeyim hocam, piyasadaki lotların yarısından fazlası bugunkü rakamın çok üzerinde el değiştirdi. Zaten finans ve halkın malı boşaltmasından sonra kimse bu fiyata satmıyor maliyetler yukarıda. Bugün hacimsiz salındı satanlar da 3.92-4.20 arasında alanlardır muhtemelen.

Bence buralar olağanüstü haller dışında bu kağıdın dibi, ama bgn ama yarın ama 3 ay sonra yukarı sürecekler kağıdı el mecbur.

7. [QUOTE=investmenter;3134691]Citi ve icbc banklarina varlik fonundan sendikasyon yetkisi verilmis dendi...

Arkadaşlar haber bu link te. Hisseye etkisi olurmu acaba.
    Ytd. Yanlış anlama olmasın.

https://www.google.com/url?sa=i&sour...=1549491971857

8. Şöyle bir yorumum olsun.. Sadece yorum..

Vermek isteyip de veremeyenler olduysa

Bu güzel haberi mal çıkmak için kullanacaktır..

İyi haber tepede ki bunun tepeliği kalmadı

Kötü haber dipde gelir.

Genelde böyledir.

Zararda beklemek nedir bilirim. Umarım ki bu haber sizler için çıkış başlangıcı olur..

Tabi bence

Sayfa 720/916 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •