Sayfa 233/1200 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. [IMG][/IMG]

goodyear gunluk

2. [IMG][/IMG]

3. [IMG][/IMG]

teknosa aylık kırılması halınde yolu uzun olabılır..dıpte hacımde artısı var

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    Eylül - Ekim gibi bu adam RALLY diyordu. Ben borsayı incelemeye başlayalı birkaç ay olmuştu, hiçç anlamazdım. üzerinden 8 ay kadar geçti. bu kadar eğitici bir süreç olamazdı benim açımdan. Kaybettiklerimi şükür aldım. Ama Sacro üstad gibi adamlar burada durmasaydı en az %10 zararla aralık-ocak gibi çıkardım sanırım borsadan.

Fazla uzatmayım, allah sizden razı olsun.
     Alıntı Originally Posted by ammonia34 Yazıyı Oku
    Napalım müdür bizde seni tanıdık yani hatta bir gün giç 72000 den bir kaç günn sonraydı sen fena vurmuştun malı tam 3 sayfa soru cevapladın millet çıldırdı sıraya girdi felan allah rqzı olsun ne diyelim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teşekkürler arkadaşlar. İyi dilekleriniz için.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. [IMG][/IMG]

buda teknosa son 20 gun takas.. sankı sag cepten sol cep yapmıslar..citi alımlarıda mevcut..bakalım

6. sacro hocam grafıkler bır amatörün çizimleridir..yanlısım var ise dogruyu bulmama yardım edersenız sevınırım..

Alıntı Originally Posted by ayazbey Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

buda teknosa son 20 gun takas.. sankı sag cepten sol cep yapmıslar..citi alımlarıda mevcut..bakalım
    Bak bu delta menkul varya.

orgeyi 5 liradan 3.80 lere bastığındada deli gibi böyle mal alıyodu.

şimdide bunda böyle yine aynı tarz alım şekli.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by ayazbey Yazıyı Oku
    sacro hocam grafıkler bır amatörün çizimleridir..yanlısım var ise dogruyu bulmama yardım edersenız sevınırım..
    Hepsi çok güzel bence hiç sıkıntı yok grafiklerinizde.

Sayfa 233/1200 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •