Daha önceden hiç olmadýðý kadar bu seçimde sonucu patlýcan, biber, patates çok etkileyecektir.
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Daha önceden hiç olmadýðý kadar bu seçimde sonucu patlýcan, biber, patates çok etkileyecektir.
Bu forumda borsacýlar var malum, borsaya yatýrým yapanlar, borsaya girmeyi bilen internete girmeyi bilen, her þeyi çok bilen
Borsaya yatýrým yapanlarýnda %95 i kaybeden KY, kazanan ise %5
Borsaya girmeyi bilmiþ, eþeðini kaybetmiþ internete girmeyide bilmiþ gelmiþ eþeði burada arýyor, oy verirkende çoðunlukla hangi partiden olduðunu göstermeden edemezlerdi deðilmi...çok bildiklerinimi, yoksa çok s...diklerinimi ispatamaya çalýþýyorlar? belkide ispatlamaya bile çalýþmýyor farkýnda deðilyazýnca farkýna varýr...
NOT: noktalý yer ''sevildiklerinimi'' olacaktý düzeltirim,![]()
Son düzenleme : bullcosmos; 08-02-2019 saat: 10:11.
Mhp ye kim o 1 oyu verdi acil çýksýn ortaya. liderini takip ederken baþýnýn dönmesine nasýl birçare buldu anlatsýn bize.![]()
Daha önce de belirtmiþtim yýllardýr Hisse.Net seçim anketlerini takip eden biriyim...
Burdan anlamlý sonuçlar çýkarabilecek yeteneðe ve tecrübeye sahibim...
Þimdi bugünkü sonuçlarý yorumlayalým
Çok net AKP oylarýnda ciddi bir erime var...
Bugüne kadar hiç bir Hisse.Net anketinde AKP oylarý %13 lere+MHP ile birlikte %17 lere düþmemiþ di
Genelde %30 civarý oy alýrdý Hisse.Net anketlerinde Akp
Buda bize iktidarýn sudaki kesme þeker gibi eridiðini düþündürtüyor...
Ama dediðim gibi bugünlük sonuçlara göre yorumum yarýn ne olur bilemem...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Arkadaþlar þu Hisse.Net anketleri doðru sonuç vermez geyiðini bir kenara býrakalým ltf...
Çünkü ben muhalefetin aldýðý oy üzerinden deðil,iktidar partsinin aldýðý ve/veya alamadýðý oy oraný üzerinden hareketle yorumluyorum Hisse.Net anket sonuçlarýný....
Benim aðzýmdan CHP %59 la yerel seçimlerde birinci parti olacak diye birþey duydunuz mu?
Duyamazsýnýz...
saygýlar/baþarýlar
Ama ankete katýlým þu an çok düþük...
Þöyle 200-300 lere ulaþsa ve bu sonuçlar çýksa size derdim ki:Kahvenizi nasýl alýrdýnýz?
saygýlar/baþarýlar
hayýrlý olsun
oylar gizlidir.
geneli deðil sadece hissenet forumunun eðilimini yansýtýr
yorum yapmayalým lütfen
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri