Sayfa 165/597 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Siz önce bu topiği çözümleyin diğer sorduğunuzun hiçbir önemi yok.Sizi katmıyorum çünkü sizi reelde tanımıyorum ; benim-bizim dürüstlüğümüzü haketmeyenlerin olduğu yerde inanın çok çok çok fazla konuşturdunuz beni.
    Vallahi bu topikte ben sizin ergen genç triplerinizden ve tavırlarınızdan başka birşey göremedim.
    Ben çok biliyorum ama burada paylaşmam
    Ben çok dürüstüm fakat siz bunu haketmiyorsunuz
    Ben ona kefilim o bana kefil
    Ben bütün oyunları görüyorum siz cahilsiniz
    Ben bu oyunları bozarım
    Ben onlara sorarım
    Ben kimsenin adamı değilim ancak benden gayrisi hep birilerinin adamı
    Yok bundan sonra yazmıycam
    Yok artık cevap vermiycem
    Yok, artık diyolağa girmiycem...ve daha niceleri..
    Bunlar hep sizin sözlerinizden alıntılar.
    Bu ne ben,benciliktir bu ne megolamanlıktır yahu.
    Sana zorla burada bildiklerini paylaş diyen yok.Ben burada bildiklerimi paylaşmıycam bunu hak etmiyorsunuz demek içinde buraya yazı yazmana gerek yok.git madem o zaman bildiklerini kahvede sana güvenenlere ve hak edenlere söyle,burayı meşgul etme.Ben seni reelde tanımıyorum demek ne demek,bütün hisse net teki topiklerde sana cevap yazanları reelde tanıyomusn ki beni tanıyacaksın.hem tanıyıpta nüfisuna mı geçireceksin.
    Tavsiyem ergenliğe yeni adım atmış genç gibi hareketlerde ve triplerde bulunma.
    Son düzenleme : Badi; 07-02-2019 saat: 23:07.

2. Tahtada kisa soluklu operasyonlar var.Soylemekte bir sakınca gormuyoru.2.45 lerden kaldıran benim.2.65 e kadar çıktım.. Alan da çıkmanın derdi de..bana göre.. yrd.

3.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Tahtada kisa soluklu operasyonlar var.Soylemekte bir sakınca gormuyoru.2.45 lerden kaldıran benim.2.65 e kadar çıktım.. Alan da çıkmanın derdi de..bana göre.. yrd.
    Eğer samimiyseniz,hayırlıolsun kardeşim bol kazançlar.

4. tacirler den temiz iş.garantye malı devretme şans mı kısmet mi.ben tacirlerin aldığının 2 katı ile bu senette az boğulmadım

5.  Alıntı Originally Posted by kırmızı Yazıyı Oku
    tacirler den temiz iş.garantye malı devretme şans mı kısmet mi.ben tacirlerin aldığının 2 katı ile bu senette az boğulmadım
    Boğulmamak için yüzmeyi bilmek lazım değerli dostum...kapişşş...özellikle kelebek yüzmek makbuldür..Birde nick kırmızı ya borsacılar yeşil sever.Ondan olmamıştır. yeşil yaparsan olur.

6. Sayın Badi sen kafanı kumdan kaldırıp gördüğünde konuşuruz.Görememen de benim hatam değil.Bunun dışında atla hopla zıpla Allah daha çok versin gözümüz yok.Ama sakın yok Lunar şunu dedi böyle yaptım falan filan saçmalama.Çünkü benim adreslerine laf çakmaktan başka bir şey yaptığım yok.Yapacağım da yok.Hiç mi aklın basmıyor ya muhatapları 2 kelime cevap veremiyor.Onu da bulaşma bana-bize yapmam.Beni yapmak zorunda bırakma.

Sayın Vesper Allah daha çok versin.Bu tahtadaki dümeni kuranlara böylesi müstehak.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Şunu kabullenin.Geçen sene hepimizi evire çevire öptüler.Yeniden değerleme bir oyundu.Beklenti oluştur.Geleni al kucağa
    Değerleme yapılan araziler sanki besler dereler mezrasında.Ama bu oyunu kuran altyapıyı iyi hazırlıyor.Bilanço düzelene kadar
    ömür törpüsü.şunuda hatıtlatmakta fayda var bilanço düzelince herkesin malını temiz alırlar.İnanın tutana saygım var.Ben Bedelsiz ile oluşan dalgada çıktım.Geçen yıl 2.30 -2.60 arasında bir operasyonum daha olmuştu.Ama kazık hala çıkmış değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Şunu kabullenin.Geçen sene hepimizi evire çevire öptüler.Yeniden değerleme bir oyundu.Beklenti oluştur.Geleni al kucağa
    Değerleme yapılan araziler sanki besler dereler mezrasında.Ama bu oyunu kuran altyapıyı iyi hazırlıyor.Bilanço düzelene kadar
    ömür törpüsü.şunuda hatıtlatmakta fayda var bilanço düzelince herkesin malını temiz alırlar.İnanın tutana saygım var.Ben Bedelsiz ile oluşan dalgada çıktım.Geçen yıl 2.30 -2.60 arasında bir operasyonum daha olmuştu.Ama kazık hala çıkmış değil.
    Sayin Vesper, Bilanconun duzelecegi ve sikintili surecin geride kaldigi kuvvetle muhtemel degil mi ?
    Bence biraz erken kacmissiniz gibi geliyor.Yinede gonlunuzce olsun dilerim.

Sayfa 165/597 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •