Sayfa 314/999 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Sermayeniz ve birikiminizle iş yapın, girişimci olun yoksa faizden para yok seviyesine ne zaman geleceğiz bakalım ülke olarak...O faiz ortamını görebilecek mi bu ülke vatandaşları...
    bu ülkede faizden para hiç olmadı ki. faiz de olanın parası eridi. bunu türk yatırımcısı gördüğü için parasını dolara geçiyor, bankalar tl mevduat bulamayacak.
    soru yanlış olmuş, faiz değil de 0 enflasyon ortamını görebilecek mi, bu ülke vatandaşları, olmalıydı.

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Sermayeniz ve birikiminizle iş yapın, girişimci olun yoksa faizden para yok seviyesine ne zaman geleceğiz bakalım ülke olarak...O faiz ortamını görebilecek mi bu ülke vatandaşları...
    Tüpraş tahvil çıkarttı. Hisseden daha çok getirisi olabilir

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    500k+ TL

Vakıf 32 gün 20.50
    Icbc 32 gün 20.25
    Bakıyorum 20.50 yi kapmışsın. Bu arada gurbette yaşıyorsun galiba? Bol şanslar.

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    twitterdan

'' Bizden neden Apple, Google gibi firmalar çıkmıyor. Çünkü bu firmaların hepsi garajda kuruldu ve bizde garaj yok. Hatta garajı bırak park yeri bile yok...
    Bizde garajda is kurayim desen once belediye gelir calisma ruhsati sorar. Sonra maliye gelir. Sonra komsular sikayet eder vss. En sonunda anan baban olum bos islerle ugrasma git sigortali bi is bul der ''
    Bizde kurulanın olduğu binalar genelde çöküyor o yüzden olabilir mi?

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bakıyorum 20.50 yi kapmışsın. Bu arada gurbette yaşıyorsun galiba? Bol şanslar.
    İstanbul, Yeşilköy :-) deniz görmeden yaşayamam :-) Biraz daha yaşlanınca yuvaya dönüş yaparım.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Tüpraş tahvil çıkarttı. Hisseden daha çok getirisi olabilir

Yok hocam...Ben çifte kavrulmuş olsun isterim...Hem fiyat artışı hem temettü...Temettü sonrası gelen parayla yeniden alış, yine fiyat artışı, yine temettü, yine temettü sonrası gelen para ile alış...Böyle devam etsin döngü...

Böyle iyiyim ben...Senelerdir buna alışmışım ben...EREGL ve TUPRS ım ile...

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yok hocam...Ben çifte kavrulmuş olsun isterim...Hem fiyat artışı hem temettü...Temettü sonrası gelen parayla yeniden alış, yine fiyat artışı, yine temettü, yine temettü sonrası gelen para ile alış...Böyle devam etsin döngü...

Böyle iyiyim ben...Senelerdir buna alışmışım ben...EREGL ve TUPRS ım ile...
    Mayısta 24.76 bono faizi verecek. Mk 26 civarıdır. Aldığın faizi de faize yatır ya da dolar, hisse al. Düşünülmeli aslında.

8.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Mayısta 24.76 bono faizi verecek. Mk 26 civarıdır. Aldığın faizi de faize yatır ya da dolar, hisse al. Düşünülmeli aslında.

Başka çöp şirketlerin tahvillerine veya bankalara bağlı kalmaktansa olabilir tabii...Düşünsün millet...

Sayfa 314/999 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •