Sayfa 694/1527 İlkİlk ... 1945946446846926936946956967047447941194 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Ortaya Karışık

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=32942

seçim anketimşz açılmış
    oylar gizlidir.
    geneli değil sadece hissenet forumunun eğilimini yansıtır
    yorum yapmayalım lütfen
    bir halt olacağı yok.

2. Deniz hocam müsait olduğunuzda vkgyo ya bakabilirmisiniz hareketlenme var gibi

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    TOASO
    18,80 LERE KADAR OLASI ÇEKİLME YÜKSELİŞ ONAYI OLUR. BUNDA BİRŞEYLER OLACAK GİBİ ÖNCE ONAYINI ALSIN BU!
    Deniz hocam onay almaktan kasıt nedir, bizleri biraz aydınlatırsanız sevinirim. Direnci kırdıktan sonra tekrar aynı yere dönüp destek olarak çalışmasını anlıyorum. Ama burada kafamı karıştıran daha önce destek olarak çalışmış sanki. Onay olması için birkaç kez mi dönmesi lazım oradan. Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by tonberk Yazıyı Oku
    Deniz hocam onay almaktan kasıt nedir, bizleri biraz aydınlatırsanız sevinirim. Direnci kırdıktan sonra tekrar aynı yere dönüp destek olarak çalışmasını anlıyorum. Ama burada kafamı karıştıran daha önce destek olarak çalışmış sanki. Onay olması için birkaç kez mi dönmesi lazım oradan. Teşekkürler
    Direnci kırdıktan sonra artık onu destek yapıyor. Bir kaç kez onay alıp dönmesi gerekmez ama bunu yapıyorsa orayı sağlam destek yapacak demektir. Üzerinde ciddi zıplamalar beklenebilir artık demektir. Bunun üzerinde kapanışlarda artık şahsen takasa bakarım o da iyi iyise o nokta üzerinde ciddi mallanır. Bahsi geçen eski direnç artık desteği stop yaparım. İlgili hisseyi ekranıma aldım bu hareketlerinden sonra.

Sent from my iPhone

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Direnci kırdıktan sonra artık onu destek yapıyor. Bir kaç kez onay alıp dönmesi gerekmez ama bunu yapıyorsa orayı sağlam destek yapacak demektir. Üzerinde ciddi zıplamalar beklenebilir artık demektir. Bunun üzerinde kapanışlarda artık şahsen takasa bakarım o da iyi iyise o nokta üzerinde ciddi mallanır. Bahsi geçen eski direnç artık desteği stop yaparım. İlgili hisseyi ekranıma aldım bu hareketlerinden sonra.

Sent from my iPhone
    Sevgili Akadian,

Toaso da son 1 yıldır hareketler çok keskin...
    Faaliyet raporunda ve değerlendirmelerinde hem iç pazar hem ihracatta daralma bekliyorlar... piyasa ihracat için yaklaşık 4% daralma beklerken 14% lik daralma öngörüyorlar.. bu yıl ihracat sayesinde kurtardılar... fiyatı temele kıyasla tabiki ucuz hatta neredeyse sadece yaptığı yatırımlar kadar... geçtiğimiz yıl içerisinde desteklerinde yakalayıp 2 kez iyi kazanmış biri olarak citi hareketlerine bakmanızı tavsiye ederim... isterse tekrar 15 e kadar götürür isterse 26 ya kadar çıkarır... ama tahtada onun borusu öter, cuma iyi alım yapmasına rağmen tahta 3%nin üzerinde geri geldi, dikkatli olmakta fayda var...
    İyi hafta sonları...

6. Deniz bey zahmet olmazsa Asuzu bakarmısınız

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    YAAAA ARKADAŞ ASRIN LİDERİ çıkacak mahkemesi biter bitmez ilk işimiz bunları satlığa çıkarmak olacak dese ecnebi çakmaya bile çalışsa bizim yerliler daha önceki 47 aselsan hareketinde olduğu gibi yerliler tavan yapardı kozaayı. Ne gülününürdü ecnebiye....
    YADA BU FAKİR GÖREVDE OLDUĞU SÜRECE PAPAZ MESELESİNDE OLDUGU GİBİ KİMSE ALAMAZ DEMİSTİ TERSİ CİKTİ.YİNE DEMELİ Kİ BU FAKİR GÖREVDE OLDUĞU SÜRECE KOZA İPEK SAHİBİNE TESLİM EDELECEK DERSE O ZAMAN KY PARA KAZANIR

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sevgili Deniz bist 100 için ne düşünüyorsun dostum???

Sayfa 694/1527 İlkİlk ... 1945946446846926936946956967047447941194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •