http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=32942
seçim anketimşz açılmış
oylar gizlidir.
geneli değil sadece hissenet forumunun eğilimini yansıtır
yorum yapmayalım lütfen
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=32942
seçim anketimşz açılmış
oylar gizlidir.
geneli değil sadece hissenet forumunun eğilimini yansıtır
yorum yapmayalım lütfen
bir halt olacağı yok.
Deniz hocam müsait olduğunuzda vkgyo ya bakabilirmisiniz hareketlenme var gibi
Deniz hocam onay almaktan kasıt nedir, bizleri biraz aydınlatırsanız sevinirim. Direnci kırdıktan sonra tekrar aynı yere dönüp destek olarak çalışmasını anlıyorum. Ama burada kafamı karıştıran daha önce destek olarak çalışmış sanki. Onay olması için birkaç kez mi dönmesi lazım oradan. Teşekkürler
Direnci kırdıktan sonra artık onu destek yapıyor. Bir kaç kez onay alıp dönmesi gerekmez ama bunu yapıyorsa orayı sağlam destek yapacak demektir. Üzerinde ciddi zıplamalar beklenebilir artık demektir. Bunun üzerinde kapanışlarda artık şahsen takasa bakarım o da iyi iyise o nokta üzerinde ciddi mallanır. Bahsi geçen eski direnç artık desteği stop yaparım. İlgili hisseyi ekranıma aldım bu hareketlerinden sonra.
Sent from my iPhone
Sevgili Akadian,
Toaso da son 1 yıldır hareketler çok keskin...
Faaliyet raporunda ve değerlendirmelerinde hem iç pazar hem ihracatta daralma bekliyorlar... piyasa ihracat için yaklaşık 4% daralma beklerken 14% lik daralma öngörüyorlar.. bu yıl ihracat sayesinde kurtardılar... fiyatı temele kıyasla tabiki ucuz hatta neredeyse sadece yaptığı yatırımlar kadar... geçtiğimiz yıl içerisinde desteklerinde yakalayıp 2 kez iyi kazanmış biri olarak citi hareketlerine bakmanızı tavsiye ederim... isterse tekrar 15 e kadar götürür isterse 26 ya kadar çıkarır... ama tahtada onun borusu öter, cuma iyi alım yapmasına rağmen tahta 3%nin üzerinde geri geldi, dikkatli olmakta fayda var...
İyi hafta sonları...
Deniz bey zahmet olmazsa Asuzu bakarmısınız
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YADA BU FAKİR GÖREVDE OLDUĞU SÜRECE PAPAZ MESELESİNDE OLDUGU GİBİ KİMSE ALAMAZ DEMİSTİ TERSİ CİKTİ.YİNE DEMELİ Kİ BU FAKİR GÖREVDE OLDUĞU SÜRECE KOZA İPEK SAHİBİNE TESLİM EDELECEK DERSE O ZAMAN KY PARA KAZANIR
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Deniz bist 100 için ne düşünüyorsun dostum???
Yer İmleri