Sayfa 727/1527 İlkİlk ... 2276276777177257267277287297377778271227 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    İnşallah ben haklı çıkarım üstad. Ocak mahkemesinde de beklenti sebebiyle son haftalarda nasıl primlenmişti? O şekilde olabilir diye düşündüğüm için aselsan satınca alacam ay sonunda kozaa. He olmazsa beklentim, ucuz maliyetli kozaa kalır elimde.

Beklentimi hala koruyor olsam da korkmaya başladım açıkcası. Son takasları inceleyince adeta kusmuş yabancı. Öyle böyle değil. Günlük 7m nasıl satar citi yahu.

Bu arada hocam aralıkta citi almaya başladığında mahkeme beklentisi fiyatladığjnda herkesce biliniyordu çok kolay para kazanma yolu bıraktı bize. Hatta bazen 50-60 kademe geri çekildi döndü. Biraz cesur olsak şahsen kendimi bir kaç dinleseydim yüzde 50 lerde kazanç sağlardım kozaadan.

Sent from my iPhone
    Neden korkuyorsunuz ki yabancı ilk defa satmıyor ki böyle

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    2018 Haziran Ağustos düşüşünde Citi 37,2 milyon lot, Deutsche 9,8 milyon lot vererek toplam 47 milyon lotla fiyatın 3,87 TL düşmesini sağlamışlar....

2019 Ocak Şubat düşüşünde Citi şu ana kadar yaklaşık 28 milyon lot, Deutsche 9 milyon lot vererek yaklaşık toplam 37 milyon lotla fiyatın 2,04 TL düşmesini sağlamışlar .(Yaklaşık olarak)...

o zaman şimdi daha az düşmüş ya da düşürebilmişler.

3. Kredi derecelendirme kuruluşlarının not arttırım beklentisi var. Ondan endeks yükseliyor.

Bu arada diğer hisseler zaten aşırı derecede yükseldi
    garanti ereğli bankalar thy felan

bunu halen satıp o primli hisselerimi alıyor şimdi yabancılar?

Ve sürekli hisse 5-5,5 seviyelerine gelecek arkadaşlara şunu soruyorum daha önce kaç liradan o seviyeye gelmiş ve aralıksız soluksuz bir aydır hiç bu şekilde tepkisiz düşmüşmü?
    Ve o düşüşlerde Kozal ve İpek de düşmüştü şimdi onlar neden düşmüyor bunun kadar sizce ?
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

4. yav beyler bu hisse 8.85 ten 5.16 ya gelmiş 6-7 ay önce daha bunları çok görücez galiba spek geniş seviyor demekki : )

5. Eğer kademelerdeki alcıılar ve satııcılar gerçek alıcı ve satıcı ise fake değilse

tükendiler gibi yabancılar artık
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

6. Reuters: Venezüella'nın Türkiye'ye giden altınları, makarna ve süt tozu olarak dönüyor
    https://tr.sputniknews.com/guney_ame...arna-sut-tozu/

7. Kozaaa da günlük takasta ne olduk arkadaşlar..

8.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Kozaaa da günlük takasta ne olduk arkadaşlar..
    hocam elinde baya yüklü miktarda var galiba sende benim gibi terstemisin yoksa

Sayfa 727/1527 İlkİlk ... 2276276777177257267277287297377778271227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •