Sayfa 387/999 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ykb
    30 gün 2M+ 20.75
    32 gün 20.30

Dolar 500k+ %3.60

Uzun vadeye daha düşük oran geliyor artık ,buda faizlerin dahada ineceğini gösteriyor .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn. Omega üstattan oran paylaşılmıyor diyenlere tokat gibi cevap. 2M TL ve 500K dolar alın size oran haydi yorum yapın demiş resmen.

2. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya metrobüs hattı yapacaklarını açıkladı.

Sincan ilçesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Millet Kıraathanesi ziyaretinde konuşan Erdoğan, “Ankara’yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak. Raylı sistemler, artı metrobüs…†ifadesini kullandı.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...geliyor/216391

trafik biraz azalır sanıyorum.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Enpara 0,25 puan daha kırpmış bugün tesadüfen gördüm. mevduatlar eriyor, dövize yöneliş muhtemelen mart ayında zirve yapar sanıyorum seçim öncesi, sonra çıkarlar haydi bozduralım. Bu şekilde dönecek sanki piyasalar.

Syg.
    Enparadan cekip nkolay bonoya gonderdim mayis ayina kadar burdayim artik .23.82 gayet iyi.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya metrobüs hattı yapacaklarını açıkladı.

Sincan ilçesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Millet Kıraathanesi ziyaretinde konuşan Erdoğan, “Ankaraâ€â•yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak. Raylı sistemler, artı metrobüs…†ifadesini kullandı.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...geliyor/216391

trafik biraz azalır sanıyorum.
    Haseki hafif kaldı bence...Baktı ki o yapamayacak/seçilemeyecek kendi başına...Kişilik ve vizyon yok...Sırtını madem bana dayadı söylemleri ile dedi veeeee...İş başa düştü Angarada...Sahaya indi...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Haseki hafif kaldı bence...İş başa düştü Angarada...Sahaya indi...
    Ne de olsa aga.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Enparadan cekip nkolay bonoya gonderdim mayis ayina kadar burdayim artik .23.82 gayet iyi.
    Ya şu bono işi TMSF nin güvencesinde olmadığından bir türlü güvenemedim bir sabah kalktığında buhar olma ihtimali beni rahatsız ediyor bu kadar yatırımcı acaba kendisini nasıl rahat hissediyor beni de bilgilendirebilir misiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Haseki hafif kaldı bence...Baktı ki o yapamayacak/seçilemeyecek kendi başına...Kişilik ve vizyon yok...Sırtını madem bana dayadı söylemleri ile dedi veeeee...İş başa düştü Angarada...Sahaya indi...
    Aslında Kayseri'de başkanlık yapmış ve düzenli bir şehir oradakiler memnunmuş genel itibariyle ama Ankara'yı düzeltebilmek için yeni bir lokasyona taşımak lazım bana kalırsa.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Aslında Kayseri'de başkanlık yapmış ve düzenli bir şehir oradakiler memnunmuş genel itibariyle ama Ankara'yı düzeltebilmek için yeni bir lokasyona taşımak lazım bana kalırsa.
    'Sırtımı Recep ağaya dayadım' dediği an bitmiştir bence Angaralıların gözünde...

Neyse sustum...Başka yazmayacam... Pardon...

Sayfa 387/999 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •