Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 139/1014 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    235,000 veren çıktı.
    Fiyatlar gevşedi,ama dolar da gevşedi...belki yazın yada sonbaharda satılır.
    100 Kelime 1,5TL Özgün Makale Hizmeti verilir. Seo makale, Özgün makale var.

2. bankaya koysam param 290 bin olmuştu. Şimdi geçtim enflasyon farkını paramın reel olarak eridiğini aynı fiyata ev satamıyorum.

Nerde o ev fiyatları uçacak kaçacak diyen kesim merak ediyorum. reel bir örneğim bir sene geçti evimi aynı fiyata satamıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    emlak piyasası nede güzel geçen sene 260,000 e aldığımız daireyi bu sene aynı fiyata satamıyoruz. Güvenlikli havuzlu site sözde.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...19928498/detay
    O Esenyurt denilen sözde yerleşim biriminin yanından geçenlerde geçmek zorunda kaldım.

Ben böyle iğrenç bir yapılaşma görmedim. Onlarca gökdelen inşaatı dipdibe yapılıyor. 5 kuruş etmez oradaki daireler benim gözümde. Resmen ırzına geçilmiş bölgenin.

beton lobisi
    arsayı bedavaya ver
    vergi al zengin ol
    müteahhiti zengin et
    belki daire de alıyorsundur acıktan kim bilir
    sonra iş bitimin de kdv al tapu masrafı al
    zengin ol
    sonra emlaktan 300 sektor ekmek yiyor de kendini acındır
    sonra bankadaki dolarları boz de yastık altındakileri boz de dolar ucsun
    mesut yılmaz da devaluasyon oldugu yok demişti ertesi sabah olmustu

at gözlüğü ve japon nerede dagıtılıyor acaba

5.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    %8 de kdv si varmis yani 44 $ dolar akli olan gecer mi bu kopruden arkadaslar. Koprunun dibinde bile olsam ters istikamete Pendik e gidip ordan binerim 39 tl ye 😂😂

http://m.karar.com/yazarlar/ibrahim-...aciklayin-3852

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    44 dolar sadece köprü geçiş ücreti yanlış bilmiyorsam. Birde otoban ücreti var ilave olarak... ben köprü yaptı yol yaptı diyen herkese diyorum boş kaldıkça gidin köprülerden geçin zarar etmesin ki bize patlamasın sonra...😂😂😂

İlave olarak dün bi yerde okumuştum çok mantıklı geldi.
    Diyor ki 3. Köprü demiryoluna uygun yapıldı. Peki körfez köprüsü neden böyle yapılmadı? İstanbuldan Bursaya ordan İzmir'e tren neden olmasın?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    44 dolar sadece köprü geçiş ücreti yanlış bilmiyorsam. Birde otoban ücreti var ilave olarak... ben köprü yaptı yol yaptı diyen herkese diyorum boş kaldıkça gidin köprülerden geçin zarar etmesin ki bize patlamasın sonra...😂😂😂

İlave olarak dün bi yerde okumuştum çok mantıklı geldi.
    Diyor ki 3. Köprü demiryoluna uygun yapıldı. Peki körfez köprüsü neden böyle yapılmadı? İstanbuldan Bursaya ordan İzmir'e tren neden olmasın?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet otoban ücreti -bonusu

7. Mayıs sonuna doğru Siyasi gelişmeler olur ( Sn.Cumhurbaşkanı AKP' nin başına geçer ) ve kabine revizyonu da gerçekleşirse yeni yüzlerle yeni söylemlerle ve projelerle bir erken seçim 2018 için atağı başlar. İşte o zaman bol para, mutluluk, iş- aş mevzuları topluma yayılır, konut fiyatları tekrar atağa geçer. Şimdi indirimli alanlar o fırsatta iyi kazanır... Elbette senaryo işlerse...

8.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    emlak piyasası nede güzel geçen sene 260,000 e aldığımız daireyi bu sene aynı fiyata satamıyoruz. Güvenlikli havuzlu site sözde.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...19928498/detay
    Burada birkaç senedir fiyatların çok şiştiğini, ekonominin kötü yönetildiğini, hırsızlığın ve hukuksuzluğun zirve yaptığını söyleyip duruyorum. Ama alın teriyle parasını kazanan insanların zarar etmesini hiç istemiyorum, sonuçta para biriktirebilmek icin şu kısa hayatta bir sürü ihtiyaclardan veya zevklerden feragat ediyoruz. Umarım istediğiniz fiyatı veren çıkar.

Sayfa 139/1014 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •