Originally Posted by
CARİ
Nereden ne çıkartıyorsun. Nasıl anlıyorsun anlamadım. gitti. Ben gördüğümü ve bildiğimi aklımız erdiğince yazıyoruz.
E yalan mı? gedikten Yunus Bey gelmedi mi? soru sormadı mı?
Sen bunlardan ne çıkartın anlamadım?
Ben anlamasam sorun değil de seni kimse anlamıyor.Sorun bur da olabilir mi?
Bu şirketin sadece limanın 100 milyon usd yapacağını ,toplam borç ne ki batsın?
Millet yönetime kızdığı için yazıyor. Yerden göğe kadar haklılar. Sanko ortada yokken
Mısırlı şirket hisseleri almadan önce de Şirketin bilançosunda Yalnız eldeki nakitler-borçlar düştükten
sonra kalan değerin altında borsada işlem görüyordu.Hatta mısırlı şirket nakite nakit ortak olduk gibi bir terim
kullanmıştı. Yani yönetimin kabahati şimdilerden değil eskiden beri aynı ama biz yeni öğrendik.
O da bizim hatamız.
Ytd.
Saygılar,
Anlat anlat heyecanlı oluyor daha daha başka başka yandı bitti kül oldu di mi? Amma hokus pokus yaptın ya valla helal olsun.
Peki ben burada Eksipnos35 deyince o da kim GK nın birinde Kuşadasından biri gelmişti o mu ayağına yatsam hoş olur mu?Olmaz.
Sen bir limana git ara sıra gez dolaş biraz hava al.Belli ki ekran çok yormuş seni.Canın sıkılırsa da burada hikaye anlatacağına gemicikleri sayarsın....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri