Sayfa 829/1527 İlkİlk ... 3297297798198278288298308318398799291329 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: Ortaya Karışık

2.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    HOCAM;ADAM SİZİN, BENİM GİBİ ŞELALEYE YAKALANMAMIŞ.ŞİMDİ ELLERİNİ OVUŞTURA OVUŞTURA,NEREDEN ALSAM DİYO..
    Oda doğru ya milleti de kendimiz gibi zannediyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    8 nere 5,60 nere..geçen hafta üstadların çoğu kozaa.grafik.tepki diyorlardı..hangi hisseden bahsediyorsunuz ya..oyuncak bu hisseler..adamlar artı olursa mal çakmak için oluyor..çalkalama herzaman devam eder..hacim biter.alıcı kalmaz.çalkalar..baştan beri böyleydi..üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum..

arkadasım ne 6,53 ten beri düşecek yerimi aldım ....5,95 diye .... ve 5,77 kırılırsa 5,10 diye kıçımı yırttım hatta dostum ıpman git işine başka yerde oyna diye dalga geçtii...hatta masa üstümde bu var dedim hiç kimse dikkat edip de 5,78 den sonra niye rakam yok demedi...5,78 den son tek rakam var 4,96.....bende 5,10 u bekliyorum.. ben bunları 6,53 te iken yazsam sövülmedik bir yerim kalmaz dimi..her laf her yerde konuşulmaz olduğu için bazzı şeyleri üstü kapalı yazarız..bu işten anlıyorsan anlarsın zaten..anlamıyorsan da bu işi bırak git kahvede kumar oyna...hiç olmaz sa paranı verirken beleşe çay içersinnn..not: biraz ağır oldu ama sen yazarken seçici olamazsan kelimeler yargısız infazda ki mermi gibi sıkarsan ccevabı da ağır olur...syglar..

Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    arkadasım ne 6,53 ten beri düşecek yerimi aldım ....5,95 diye .... ve 5,77 kırılırsa 5,10 diye kıçımı yırttım hatta dostum ıpman git işine başka yerde oyna diye dalga geçtii...hatta masa üstümde bu var dedim hiç kimse dikkat edip de 5,78 den sonra niye rakam yok demedi...5,78 den son tek rakam var 4,96.....bende 5,10 u bekliyorum.. ben bunları 6,53 te iken yazsam sövülmedik bir yerim kalmaz dimi..her laf her yerde konuşulmaz olduğu için bazzı şeyleri üstü kapalı yazarız..bu işten anlıyorsan anlarsın zaten..anlamıyorsan da bu işi bırak git kahvede kumar oyna...hiç olmaz sa paranı verirken beleşe çay içersinnn..not: biraz ağır oldu ama sen yazarken seçici olamazsan kelimeler yargısız infazda ki mermi gibi sıkarsan ccevabı da ağır olur...syglar..
    4.96 ya düşürebilirler,ellerinde kalan malların çoğunu satarsa yabancılar,ama bu seviyeden sonra mal satmaları onlara zarar yazar,satarlarsada tek niyetleri daha alttan mal toplamak olacaktır

5. kozaa ile ipek arasındaki fark 250 den 50 ye düştü bakalım eşitlenecek mi? 2 lerdeyken eşitti

6. son bir not kağıdımız 5,95 i geçinceye kadar 5,95 üzeri kapanış yapıncaya kadar yazılarıma son veriyorum ....dediğim gibi beni takip edenler için tek tavsiye 5,10 dan önce sakın alım yapmayın ...5,10 a kadar inmez ise şayet yukarı yönlü hareket zaten başlar...syglar...
    not: hem sitede bilmeyenlere bir şeyler vermek için kıçımızı yırtalım...hem de laf yiyelim ne güzel dünya ......

8.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    yok hocam sadece yorumları okuyorum
    Sayın ipman Albaraka pasta rica etsek müsaitseniz

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 829/1527 İlkİlk ... 3297297798198278288298308318398799291329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •